Pentru compania LIAMED implicarea în manifestările medicale reprezintă oportunitatea de a susține calitatea actului medical prin prezentarea portofoliului de dispozitive, dar și prin interacțiunea directă cu participanții.

O participare importantă este prezența la Cursul Internațional de Ghiduri și Protocoale în Anestezie, Terapie Intensiva și Medicină de Urgență. Astfel, vă invităm să fiți alături de noi la cea de-a 21-a ediție a Cursului GPATI, care se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, în perioada 28-30 septembrie 2023.

Evenimentul cu o prezență de renume la nivel național și internațional este organizat în colaborare cu Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă și se desfășoară sub egida Universității de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” Timișoara.

Cunoaștem importanța dotării unei secții ATI cu dispozitivele medicale indispensabile, prin urmare, echipa LIAMED vă așteaptă la standul expozițional pentru a vă prezenta portofoliul complet dedicat specialității ATI: ventilator, monitor funcții vitale, pompă de infuzie/injecție, defibrilator, videolaringoscop.

VIAȚA ARE PRIORITATE!