Soma Clinic by NORD a celebrat lansarea Programului „Mereu TU” printr-un cocktail exclusivist, marcând o nouă etapă în explorarea frumuseții autentice și în combaterea presiunilor sociale și a standardelor nerealiste. Evenimentul a oferit o platformă unică de descoperire și celebrare a frumuseții, într-un mediu plin de inspirație și solidaritate.

Programul „Mereu TU” își propune să redefinească estetica medicală, punând accentul pe natural și autentic. Printr-o abordare personalizată, Soma Clinic by NORD se angajează să ofere fiecărui pacient o experiență unică, menită să sublinieze trăsăturile personale și să îmbunătățească calitatea vieții.

Dr. Nico Ferariu, Medic Specialist Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă, fondatoarea Soma Clinic (actual Soma Clinic by NORD): „Este o provocare să spui în chirurgia estetică și în estetica medicală că important ești mereu tu și că frumusețea autentică și naturală nu are vârstă. Este esențial să ne păstrăm autentici și frumoși, promovând trăsăturile personale în detrimentul standardelor impuse.”

Ada Palea, Director General NORD-Grupul Medical Provita: „Programul pe care îl începem cu Soma Clinic este un program pe care ni l-am dorit de multă vreme. Este un program care vine real în sinergie cu ceea ce facem noi în cadrul Grupului Medical NORD. Am deschis de curând un spital, cel mai nou spital privat din București, modern, multidisciplinar. În cadrul acestui spital am inițiat Programul CRED în Medicină, care se concentrează pe înțelegerea și respectarea experienței fizice, dar și emoționale a pacientului. Ne dorim ca fiecare interacțiune să fie personalizată nevoilor pacientului și caracterizată de Comunicare, Respect, Etică și Demnitate.”

Evenimentul a oferit participanților și ocazia de a explora noul sediu al Soma Clinic by NORD, situat într-un spațiu cald și prietenos. Oaspeții au fost invitați să se bucure de diverse experiențe unice și să descopere povești captivante despre frumusețea autentică.

Cocktailul din 22 mai a fost un eveniment marca Soma Clinic by NORD. Partener de implementare: EventsMax.roEventsMax.ro este un produs Oameni și Companii.