LIAMED vine cu cele mai noi tehnologii din domeniul reabilitării medicale în cadrul Congresului Național Anual de Reabilitare Medicală, care va avea loc în perioada 13 – 15 octombrie la Hotel Crowne Plaza din București. Ediția din acest an este una aniversară, evenimentul fiind la cea de a 45-a ediție. Temele abordarte sunt: Afecțiuni neurologice, Afecțiuni ale mușchilor, articulațiilor și osului, Durerea, Medicină Fizică și Balneologie, precum și Reabilitarea Medicală.

Pentru a veni în sprijinul medicilor și al terapeuților, LIAMED va fi prezent la eveniment cu o gamă largă de dispozitive medicale utilizate în fizioterapie și kinetoterapie. Vedeta standului LIAMED va fi robotul pentru reabilitarea membrului superior ArmMotus M2 GEN, un dispozitiv care acoperă întregul proces de reabilitare neuromotorie, prin furnizarea unei game diverse de scenarii de antrenament.

Dispozitivul dispune de patru moduri de antrenament – activ, pasiv, asistat, rezistiv – care trebuie să asigure recuperarea celor 7 etape ale procesului de neuroreabilitare, după producerea unui Accident Vascular Cerebral. Antrenamentul cu ArmMotus M2 GEN are ca rezultat îmbunătățirea coordonarii mișcărilor, dezvoltarea abilităților cognitive precum și dezvoltarea rezistenței și forței musculare. Dispozitivul ArmMotus M2 GEN este singurul de acest fel din România și poate fi testat pe perioada congresului la standul LIAMED.