Compania LIAMED în parteneriat cu SonoScape este prezentă în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie la evenimentul internațional RAES-ESS 2023, manifestare medicală care se desfășoară în incinta Hotelului Crowne Plaza București.

Prima zi de precongres a fost dedicată sesiunilor hands-on, care au fost susținute de către medici specialiști de renume: dr. Călin Tiu, dr. Andreas Melzer, dr. Valeriu Șurlin, dr. Alexandru Carâp și dr. Bogdan Socea. Pentru cursul de „Ecografie în chirurgie abdominală”, LIAMED a pus la dispoziția cadrelor medicale, ecografe staționare marca SonoScape.

Pentru celelalte zile ale congresului, LIAMED și SonoScape în calitate de parteneri ai evenimentului vor prezenta la standul expozițional sistemul hibrid de endoscopie rigidă și flexibilă SonoScape 4K, ecograful staționar SonoScape P50 Elite, dar și alte echipamente destinate chirurgiei, precum disectorul cu ultrasunete INNOLCON, electrocauterul OPTIMA și mapa de instrumentar REDA.

Totodată, în data de 1 noiembrie vă invităm la simpozionul Sonoscape – LIAMED, cu tema “Hybrid Solution for Minimally Invasive Surgery”, prezentat de către dr. Ciprian Duță și dr. Fulger Lazăr.

Vă așteptăm la RAES-ESS 2023!