PAJUNK, brand german cu experiență de peste 50 de ani, anunță lansarea SonoPlex II în Europa de Est, ac ecogenic cu stimulare pentru blocuri nervoase.

În plus față de generația SonoPlex I, noul ac vine cu o variantă îmbunătățită a tubului de injecție, un cablu de stimulare detașabil și ambou ergonomic colorat conform codului culorilor, produsul având o calitate superioară dovedită prin studii de specialitate.

Siguranța pacientului este pusă întotdeauna pe primul loc, de aceea procedurile medicale realizate cu acele SonoPlex pot fi ghidate atât ecografic, cât și prin stimulare nervoasă, ”dual guidance”, pentru eficiență maximă.

LIAMED este unic distribuitor PAJUNK în România. În vederea creșterii vizibilității produselor în piață, compania LIAMED participă și anul acesta la Congresul Național al Asociației Române de Anestezie Regională și Terapia Durerii (ARAR), în perioada 23-26 martie 2023, în calitate de Partener de ARGINT.

Reprezentanții medicali LIAMED vor expune la stand mostre de ace și catetere PAJUNK pentru anestezie plexală, epidurală, spinală și anestezie combinată (spinal-epidurală) și vor oferi toate informațiile necesare cadrelor medicale prezente la eveniment pentru a se familiariza cu gama de ace disponibile și, totodată, pentru a fi la curent cu noutățile lansate de furnizor.

Anul acesta, evenimentul va avea loc în parteneriat cu BARA – Asociația de Anestezie Regională din Belgia și va reuni lideri de opinie internaționali din Europa, Asia și America pentru desfășurarea sesiunilor teoretice și practice, sub atenta organizare a domnului dr. Dan Sebastian Dîrzu, președintele ARAR.

Pentru mai multe detalii legate de portofoliul de produse de anestezie regională comercializate de LIAMED, accesați www.liamed.ro, secțiunea ATI / ANESTEZIE REGIONALĂ.