LIAMED, în parteneriat cu SonoScape, va fi prezent, în perioada 28 septembrie – 1 octombrie, la cea de a XI-a ediție a Congresului Național al Asociației Române pentru Chirurgie Endoscopică – ARCE 2022, care va avea loc la Timișoara. Tema generală a congresului este „Minimal Invasive Surgery – Knowing better, doing better”.

Prima zi este dedicată cursurilor hads-on de chirurgie laparoscopică de bază pentru rezidenți și tineri specialiști, chirurgie robotică, chirurgie endoscopică și ecografie pentru chirurgie. Pentru cursurile hands-on, LIAMED va pune la dispoziție organizatorilor șase sisteme de endoscopie flexibilă și patru sisteme de ultrasonografie SonoScape.

Pentru celelalte zile de congres, LIAMED și SonoScape vor avea un stand comun la care vedetă va fi sistemul hibrid de endoscopie rigidă și flexibilă 4K de la SonoScape. Vor mai fi expuse un ecograf stationar SonoScape P60 cu sonda laparoscopică LAP7, dar și alte echipamente pentru chirurgie, precum disector cu ultrasunete, electrocauter sau mapă de instrumentar.