Pentru LIAMED, participarea la manifestările medicale de referință este un aspect important de promovare a activității desfășurate de companie întrucât reprezintă oportunitatea de a aduce în prim-plan noutățile din portofoliu și, totodată, de a interacționa direct cu personalul medical prezent la eveniment pentru parteneriate de succes.

În luna mai a acestui an, LIAMED va susține participarea la o serie de conferințe și congrese naționale importante care vizează specialitățile ATI, oftalmologie, imagistică-ultrasonografie, chirurgie, medicina muncii și urologie.

În perioada 10-14 mai, reprezentanții medicali LIAMED vor fi prezenți la Casino Sinaia în cadrul Congresului Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă (SRATI) și vor expune la stand echipamente ATI: ventilatormonitor funcții vitalepompă de infuzie/injecțiedefibrilatorvideolaringoscop.

Următoarea manifestare medicală este Reuniunea Anuală a Oftalmologilor (RAO), care va avea loc la Iași, 17-10 mai. Odată cu această participare, LIAMED își face debutul pe piața dispozitivelor medicale de oftalmologie.

Ediția din acest an a Conferinței Naționale a Societății Române de Ultrasonografie în Medicină și Biologie (SRUMB) va avea loc în intervalul 18-20 mai, la Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea. În calitate de Partener de Argint, LIAMED va pune la dispoziția participanților prezenți ecografele staționare și portabile SonoScape pentru demonstrații la stand.

Domeniul chirurgiei va fi bifat în acest an prin participarea LIAMED la Conferința Națională de Chirurgie (CNC), care se va desfășura la Eforie Nord, între 24-27 mai. Fiind o participare cu tradiție la acest eveniment, echipa LIAMED prezentă la eveniment va expune echipamente medicale de profil consacrate: disector cu ultrasuneteecograf cu sondă laparoscopicăendoscopelectrocauterinstrumentar chirurgical și fire de sutură.

Anul acesta, LIAMED va relua participarea în cadrul Congresului Național de Medicina Muncii (SRMM). Manifestarea medicală va avea loc în perioada 25-27 mai, la Sinaia, fiind organizată sub egida Societății Române de Medicina Muncii. La standul expozițional LIAMED vor fi prezentate dispozitive medicale de interes pentru specialiștii care efectuează controalele medicale specifice, precum ECGaudiometruspirometru, visiotest, optotiptaliometrustetoscop.

Tot în intervalul 25-27 mai, în Poiana Brașov, LIAMED va participa pentru prima dată la Congresul Național de Urologie (ROMURO). Printre echipamentele care se vor regăsi la standul expozițional se numără cistoscopuluroflowmetrulsistemul de endoscopie 4K pentru urologie și, nu în ultimul rând, sistemul de rezecție bipolară.

Astfel, LIAMED adresează invitația deschisă tuturor cadrelor medicale de specialitate de a vizita standul expozițional al companiei și de a interacționa cu reprezentanții medicali pentru a primi informațiile de interes.