Clinicile și spitalele private din Europa pot înscrie, până la data de 15 aprilie, proiectele lor inovatoare pentru a participa la cea de-a treia ediție a Galei Europene a Spitalelor Private. În anul 2024, România va fi țara gazdă a evenimentului, care va avea loc la Palatul Parlamentului, pe data de 29 mai. Acest eveniment va reuni lideri din domeniul sănătății din întregul continent.

Reprezentanții clinicilor și spitalelor private membre ale asociațiilor de profil din Europa pot accesa site-ul oficial al evenimentului, pentru a parcurge toate detaliile referitoare la înscriere. Formularele de participare și regulamentul complet sunt disponibile pe pagina web dedicată evenimentului.

Proiectele pot fi înscrise pentru una din următoarele categorii:

  • Excelență în serviciile de îngrijire a pacienților;
  • Inovația tehnologică a anului;
  • Implementarea programelor de prevenție;
  • Sprijinirea educației continue a personalului medical;
  • Inițiative de colaborare cu alte organizații;
  • Reziliență și gestionarea situațiilor de criză;
  • Implementarea tehnologiilor de inteligență artificială.

Data limită pentru înscrierea proiectelor este 15 aprilie. Proiectele înscrise vor fi evaluate de un juriu de specialiști eminenți din domeniul sănătății, care include reprezentanți ai organizațiilor spitalelor private din Europa, consultanți medicali și reprezentanți ai autorităților publice din domeniul sanitar. Acest juriu este dedicat identificării și recunoașterii proiectelor care aduc contribuții semnificative la progresul asistenței medicale private, iar proiectele vor fi evaluate pe baza unor grile realizate de experții EY România. Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul galei festive care va avea loc pe data de 29 mai la Palatul Parlamentului din București.

În contextul provocărilor din domeniul sănătății, Gala Europeană a Spitalelor Private organizată de Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED, membru al Uniunii Europene a Spitalelor Private – UEHP, își propune să evidențieze și să încurajeze inovația și excelența în asistența medicală privată. Participarea la această competiție oferă atât o oportunitate unică de recunoaștere, cât și șansa de a împărtăși experiențele și de a stabili parteneriate valoroase în cadrul unui eveniment care promovează progresul și inovația. Informații suplimentare despre Gala Europeană a Spitalelor Private, dar și despre procesul de înscriere a proiectelor se regăsesc pe site-ul evenimentului: https://europeanprivatehospitalawards.eu/

Organizatori: Uniunea Europeană a Spitalelor Private – UEHP, Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED 

Parteneri: EY, Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului

Partener de comunicare: MPR Agency

Producător: Oameni și Companii, EventsMax.ro