Dr. Oana Pop, medic specialist diabet zaharat la Hyperclinica Medlife Oradea, realizează o serie de live-uri, care se adresează în primul rând persoanelor care suferă de diabet și nu numai. Împreună cu invitații săi va dezbate diverse teme de interes.

Primul live a avut loc în data de 29 ianuarie 2024, ora 18 și a avut-o ca invitată pe Ines Nerina.

Următorul live are ca temă “Importanța mișcării în stilul de viață!” și va avea loc în data de 12 Februarie la ora 18:00, pe INSTAGRAM, pe contul Dr. Oana Pop.

Invitata acestei ediții este  Ana Muntean, doctor în comunicare și relații publice, specializată în sport, fiind absolventă a Facultății de Educație Fizică și Sport . Reprezintă o sursă de inspirație pentru cei din jurul său, fiind un adevărat promotor al stilului sănătos de viață!

Pasiunea sa pentru sport a mers până acolo încât a lansat propria linie de echipamente sportive atât pentru zona de athleisure cat și de fitness, brand 100% românesc!

Mai multe detalii despre acest eveniment, ca și despre toate evenimentele naționale și locale din domeniul Sănătății, găsiți, actualizate permanent, pe EventsMax.ro – Platforma evenimentelor profesionale și de business din România. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes. Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează. Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .