La împlinirea a 20 de ani de existență și confirmare din partea consumatoarelor din Franța, brandul de suplimente alimentare naturale Manhaé se lansează și în România. Gama Manhaé aparține grupului francez Havea, lider european în producția de suplimente alimentare naturale.

Manhaé este brandul ce răspunde nevoilor de sănătate și frumusețe ale TUTUROR femeilor cu suplimente alimentare naturale adresate fiecărei etape de viață, începând cu adolescența. Principalul produs al gamei, Manhaé menopauză, este brandul nr. 1 pe segmentul de peri-menopauză și menopauză în Franța (în valoare, conform GERS, iulie 2023, pe segmentul produselor de premenopauză și menopauză, în farmacii și para farmacii).

Prin formula sa specială unică, Manhaé menopauză este soluția globală la simptomele asociate peri-menopauzei și menopauzei: bufeuri, transpirații nocturne, uscăciunea mucoaselor, tulburări de somn, stări de oboseală, dezechilibre emoționale, probleme cu circulația periferică.

Datorită faptului că este o soluție fără hormoni și fără fitohormoni (hormoni din plante) adresabilitatea Manhaé menopauză include atât femeile care își doresc un supliment natural pentru a diminua simptomele specifice peri-menopauzei și menopauzei, cât și pe cele pentru care tratamentul de substituție hormonală (Hormone Replacement Therapy – HRT) nu este recomandat (femei cu antecedente personale sau ereditare de cancere hormon-dependente). Mai mult, Manhaé menopauză și-a demonstrat eficacitatea administrat în combinație cu HRT, pentru că reduce considerabil simptomele menopauzei pentru care substituția hormonală nu are efect.

Eficacitatea Manhaé menopauză este dovedită științific prin șase studii clinice și de consumator, încă din 2005. Produsul este declinat în trei formule: capsule, capsule bio și jeleuri.

“Este o coincidență fericită faptul că brandul Manhaé sărbătorește 20 de ani și prin lansarea în România. Manhaé menopauză este soluția naturală, fără hormoni și fitohormoni pe care piața noastră o aștepta de multă vreme. Ne bucurăm să putem oferi tuturor consumatoarelor din România un produs lider pe piața franceză, o soluție naturală, certificată și cu eficiență dovedită pentru menținerea frumuseții, sănătății și a stării de bine în mod natural”, a declarat Roxana Baciu, Brand Manager, Vitavea Santé România.

Manhaé menopauză se diferențiază prin:

 • Formula sa nu conține hormoni și fitohormoni;
 • Poate fi administrat de sine stătător sau în asociere cu terapia de substituție hormonală;
 • Nu are contraindicații;
 • Eficiența sa este dovedită de studii clinice și de consumator;
 • Ușurință maximă în administrare: 1 capsulă pe zi;

În jurul produsului vedetă Manhaé menopauză cercetătorii Havea au dezvoltat o întreagă gamă care acoperă atât segmentul de sănătate, cât și pe cel de frumusețe, respectând aceleași principii: fără hormoni, fără ingrediente controversate, fără contraindicații, cu rezultate susținute de studii și cu acțiune țintită pe nevoi specifice.

Gama Manhaé este prezentă în România cu următoarele produse:

Manhaé Sănătate

 1. Manhaé Menopause (menopauză) – combate simptomele asociate peri-menopauzei și menopauzei;
 2. Manhaé Intima Équilibre (echilibru intim) – pentru echilibrul florei și al mucoaselor;
 3. Manhaé Sérénité (serenitate) – pentru menținerea echilibrului emoțional în orice situație;
 4. Manhaé Circ Action® (protecția vaselor de sânge) – pentru protecția vaselor de sânge, reducerea inflamațiilor și a senzației de “picioare grele”;
 5. Manhaé Femmes Enceintes (femei însărcinate) – pentru completarea nevoilor nutriționale ale femeilor pe perioada pre concepției și a sarcinii;
 6. Manhaé Allaitement (alăptare) – pentru stimularea lactației, funcționarea normală a sistemului imunitar, dezvoltarea neuronală a fătului și reducerea stării de oboseală a mamei;

 

Manhaé Frumusețe

 1. Manhaé Minceur Expert (expert slăbire) – favorizează pierderea în greutate în mod natural;
 2. Manhaé Coupe Faim (stop apetit) – reduce apetitul și pofta de zahăr și contribuie la pierdere în greutate și la susținerea metabolismului.
 3. Manhaé Cap Expert® (protecția părului) – pentru un păr frumos și sănătos din interior;
 4. Manhaé Solaire (bronzare) – pentru stimularea bronzării și menținerea sănătății pielii;
 5. Manhaé Autobronzant (autobronzant) – pentru ten bronzat sănătos, fără expunere la soare;
 6. Manhaé Collagène Expert (colagen) – combinație inovativă de colagen și elastină din coajă de ou, pentru o piele frumoasă și radiantă;

Brandul Manhaé este prezent în peste 70 de țări și face parte din Vitavea Santé, cea mai mare gamă de suplimente alimentare a grupului Havea. Produsele sunt fabricate în Franța. În România, produsele Manhaé sunt disponibile în marile rețele de farmacii fizice și online, pe emag.ro și pe site-ul propriu vitavea.ro.

Manhaé, Source Naturelle de Féminité