Cel mai mare producător european de suplimente alimentare, grupul francez Havea, a lansat de curând pe piața românească gama de suplimente alimentare pentru sănătate și frumusețe Manhaé, dedicată exclusiv femeilor.

Brandul lider al acestei game este Manhaé Menopause, un remediu natural unic în diminuarea considerabilă a simptomelor generate de menopauză (bufeuri, transpirații nocturne, insomnii, anxietate etc) datorită faptului că nu are în compoziție hormoni și fitohormoni (hormoni din plante). Manhaé Menopause are deja o existență de 20 de ani pe piața franceză, timp în care a devenit prima opțiune a franțuzoaicelor pe segmentul suplimentelor alimentare pentru perimenopauză și menopauză.

Datorită faptului că este o soluție fără hormoni și fără fitohormoni adresabilitatea Manhaé menopauză include atât femeile care își doresc un supliment natural pentru a diminua simptomele specifice perimenopauzei și menopauzei, cât și pe cele pentru care tratamentul de substituție hormonală (Hormone Replacement Therapy – HRT) nu este recomandat (femei cu antecedente personale sau ereditare de cancere hormon-dependente). Mai mult, Manhaé menopauză și-a demonstrat eficacitatea administrat în combinație cu HRT, pentru că reduce considerabil simptomele menopauzei pentru care substituția hormonală nu are efect.

Două studii in vitro au demonstrat faptul că ingredientele din compoziția Manhaé Menopause nu generează în organism niciun fel de activitate similară cu a estrogenilor, fiind astfel sigur pentru administrare și fără contraindicații.

În plus, eficacitatea Manhaé Menopause este dovedită științific prin șase studii clinice și de consumator, încă din 2005.

Manhaé Menopause se diferențiază prin:

 • Formula sa nu conține hormoni și fitohormoni;
 • Poate fi administrat de sine stătător sau în asociere cu terapia de substituție hormonală;
 • Nu are contraindicații;
 • Eficiența sa este dovedită de studii clinice și de consumator;
 • Ușurință maximă în administrare: 1 capsulă pe zi.

Inovație patentată Manhaé Menopause

Manhaé Menopause își bazează eficiența pe un compus inovator, endofosfolipidele, cu rol în reglarea temperaturii corpului. Fosfolipidele sunt componente ale membranei celulare care facilitează trecerea neurotransmițătorilor, facilitând astfel, reglarea temperaturii corpului. Studiile au dovedit că, în numai o lună de la administrarea Manhaé Menopause, numărul și intensitatea bufeurilor au scăzut considerabil, cu 46%, respectiv 60%.

Formula nutrițională exclusivă Manhaé Menopause are la o bază o asociere unică:

 • · EPA și DHA sunt acizi grași polinesaturați cu lanț lung din familia Omega 3;
 • · Endofosfolipide® sunt lipide complexe numite fosfolipide, bogate în acizi grași polinesaturați cu lanț lung din familia Omega 3;
 • · Fierul și vitamina B9 contribuie la reducerea oboselii pentru o stare de bine în fiecare zi;
 • · Betacaroten, numit și provitamina A, este un precursor al vitaminei A care joacă un rol important în sănătatea pielii. Aceasta din urmă, asociată cu uleiul de limba mielului, ajută la păstrarea strălucirii pielii;
 • · Zincul și vitamina E contribuie la protecția celulelor contra stresului oxidativ;
 • · Zincul contribuie la menținerea sănătății pielii, părului și unghiilor;

Produsul este declinat în trei formule: capsule, capsule bio și jeleuri și poate fi administrat în prevenție începând cu vârsta de 40 de ani. Pe piața românească Manhaé Menopause este disponibil în marile rețele de farmacii fizice și online, pe emag.ro și pe site-ul propriu vitavea.ro.

Grupul francez Havea este unul din cei mai mari producători europeni de suplimente alimentare, pe care le exportă în peste 70 de țări.