Platforma MedicAI, bazată pe tehnologia inteligenţei artificiale, le oferă doctorilor posibilitatea de a-şi crea propria arhivă online cu investigaţiile imagistice ale pacienţilor, pe care le pot distribui şi altor colegi medici în caz că au nevoie să colaboreze la un anumit caz.

De asemenea, platforma MedicAI se integrează cu sistemele clinicilor medicale, acestea putând trimite, spre exemplu, analizele imagistice pacienţilor direct prin platforma proprie sau să colaboreze cu alte clinici. Ca atare, platforma MedicAI permite în acelaşi timp şi colaborarea medicilor direct în cloud, atât între ei, cât şi împreună cu pacienţii lor. Totodată, MedicAI le oferă şi pacienţilor posibilitatea de a-şi stoca în cloud CD-urile sau stickurile cu investigaţiile imagistice realizate, pe care le pot vizualiza apoi de oriunde şi oricând, depozitându-le pe termen lung.

În prezent, platforma MedicAI are peste 1.300 de medici înscriși, este integrată în peste 30 de spitale şi clinici din România, fiind stocate peste 100.000 de studii imagistice.