Conferința Națională dedicată medicilor de familie „Tehnologii de avangardă în tratarea durerii cronice și a plăgilor de natură venoasă” se va desfășura pe 23 septembrie 2021, începând cu ora 14.00, pe platforma ZOOM.
Evenimentul va fi moderat de Dr. Adrian Pană – Expert Sănătate Publică, iar invitații speciali sunt: Prof. Univ. Dr. Bogdan Tamba – Coordonatorul Centrului Avansat de Cercetare – Dezvoltare în Medicină Experimentală (CEMEX), Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași, Dr. Vasile Cepoi – Director executiv Direcția de Sănătate Publică Iași; Dr. Mihai Crețeanu – Coordonatorul Compartimentului de Radiologie Intervențională a Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava; Dr. Daciana Toma – Secretar, Societatea Națională de Medicina Familiei și Dr. Cassandra Zwaan-Gagenel – GP, Director medical, Federatie WDH Midden Nederland, Gina Vișan – Bioptron Romania.
Tehnologii inovatoare cu beneficii imediate în tratarea plăgilor de natură venoasă și combaterea durerii cronice, Tratarea ulcerelor venoase din perspectiva medicilor de familie, Tratamentul durerii acute al traumatismelor minore în cabinetul de medicina de familie, Aplicațiile luminii în medicina integrativă, cu studii de caz și exemple de bună bractică, atât din România, cât și din Olanda, sunt doar câteva dintre subiectele de dezbatere în cadrul Conferinței.
Manifestarea se va desfășura sub egida academică a Universității de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” Iași, având ca partener de implementare Oameni și Companii. Evenimentul digital este organizat cu suportul Bioptron.
Conferința „Tehnologii de avangardă în tratarea durerii cronice și a plăgilor de natură venoasă” este destinată medicilor de familie și este acreditată cu puncte EMC de către Colegiul Medicilor România.
Mai multe detalii despre agenda evenimentului și despre cum puteți să vă înscrieți la conferință regăsiți în invitația disponibilă AICI !
Oameni și Companii – OSC este un ecosistem avansat de marketing care integrează peste 100 comunități business și profesionale și 33 de platforme digitale proprii asociate acestor comunități. Toate comunitățile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.