Ora Pacientului RoDiabet dedicată tehnologiilor care vin în sprijinul persoanelor cu diabet are loc joi, 28 octombrie

Mâine, joi 28 octombrie, de la ora 18.00, ne revedem la o nouă ediție a Orei Pacientului RoDiabet. Alături de invitații speciali ai acestei întâlniri, Șef lucrări dr. Sorin Ioacără, Medic diabetolog și endocrinolog la Spitalul Universitar de Urgență „Elias” și Ines Nerina de la Asociația Type 1 Dreamers și împreună cu moderatorii Conf. Dr. Anca Pantea Stoian și psiholog Cristina Petruț vom discuta despre impactul pe care tehnologia și inovațiile le au asupra persoanelor cu diabet, vieții acestora și familiilor lor.

Read More

Asociaţia Naţională a Hemofilicilor din România a organizat o nouă ediție a evenimentului Weekendului în familie

Pe 23 octombrie 2021, Asociaţia Naţională a Hemofilicilor din România a organizat cea de-a XXII-a ediție a Weekendului în familie, eveniment care i-a avut ca invitaţi pe dr. Adrian Pană și pe dr. Marius Geantă. Subiectul discuțiilor a fost situația actuală a sistemului de sănătate și contextul pandemiei COVID19.

Read More

29 Octombrie – Ziua Mondială a Accidentului Vascular Cerebral

Ziua Mondială a Accidentului Vascular Cerebral este sărbătorită pe 29 octombrie pentru a sublinia natura gravă și ratele ridicate ale accidentului vascular cerebral, pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la prevenirea și tratamentul afecțiunii și pentru a asigura o îngrijire mai bună și sprijin pentru supraviețuitori.

Read More
var res = str.replace("Microsoft", "W3Schools");