Volumul „Când zeii se joacă cu tine” al Oanei Stroe, o carte care vorbeşte despre experienţa autoarei de pacient cu diagnostic oncologic, în urma a 13 ani de luptă cu boala, va fi lansată, duminică, la ora 15,00, în Spaţiul Cafeneaua Literară din cadrul Salonului Internaţional de Carte Bookfest.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text

Potrivit Editurii SIONO, la eveniment vor vorbi Radu Prodan, redactor-şef al editurii, Irina Ţepuru – psihoterapeut şi un reprezentant al Asociaţiei Oncologice „Oameni Buni” din Cluj-Napoca.

„Autoarea volumului ‘Când Zeii se joacă cu tine’ a avut şansa unei întâlniri care a marcat-o pozitiv, aceea cu Asociaţia Oncologică ‘Oameni Buni’ din Cluj-Napoca, prin intermediul căreia se desfăşoară o serie întreagă de programe destinate pacienţilor oncologici. La lansare, participanţii vor putea vedea câteva dintre tablourile realizate în cadrul proiectului (On)Cool Art – body painting pe cicatrici oncologice, proiect gândit şi pus în practică de asociaţia mai sus menţionată şi care oferă o perspectivă optimistă atât celor care au servit drept modele, cât şi privitorilor”, precizează editura.

O carte „motivaţională”, „Când zeii se joacă cu tine” este, conform SIONO, „un exemplu de energie şi dorinţă de a trăi, de a te bucura, de a zâmbi şi a iubi, dincolo de marile capcane întinse sufletului muritor”. AGERPRES

 

Sursa foto: Oana Stroe/Facebook