Joi, 11 noiembrie, de la ora 18.00, are loc cea de-a treia întâlnire a comunității OSC-DespreCancer. Întâlnirea Ora pacientului cu boli oncologice abordează subiectul cancerului de piele – prevenție și tratament.

Invitații acestei ediții sunt medici specialiști, reprezentanți ai autorităților și asociațiilor de pacineți de profil: Conf.Univ. Dr. Diana Păun, Consilier Prezidențial, Departamentul de Sănătate Publică, Dr. Tatiana Niță, Medic Primar Dermatovenerologie, Dr. biol. Violeta Astratinei, Președinte & Fondator Asociația Melanom România și Ioana Cristea, Președinte Fondator al Asociației Oncopacienților Phoenix. Moderatorul webinar-ului este jurnalistul Dorin Chioțea.

Întâlnirea se adresează pacienților și aparținătorilor pacienților cu cancer de piele, precum și medicilor specialiști în chirurgie oncologică, medicilor oncologici, medicilor specialiști în radioterapie oncologică și medicilor dermatologi. Durata webinarului este de aproximativ 90 de minute, se va desfășura pe platforma Zoom și va fi transmisă live pe pagina de Facebook a platformei DespreCancer.ro. Participarea este gratuită  pe baza confirmării prealabile.

Invitația la eveniment este disponibilă pe link – Ora pacientului cu boli oncologice, Ediția 3 | Despre cancer, iar inscrierea la webinar se realizeaza pe baza formularului de aici.

Comunitatea OSC-DespreCancer este administrată de Oameni și Companii . Oameni și Companii-OSC  oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +130 comunități de afaceri sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.