Comunitatea RoDiabet se întâlnește miercuri, 27 aprilie 2022de la 18.00 pentru a discuta despre schimbările din programul național de diabet zaharat, intrate în vigoare la 1 aprilie 2022. Noile prevederi aduc schimbări pe multe din palierele programului de diabet, de la schimbarea criteriilor de prioritate, până la modificarea procedurilor de depunere a dosarelor pentru pompele de insulină sau creșterea rolului medicilor de familie. Înscrierile sunt deschise pe Pagina întâlnirii de pe RoDiabet!

Invitații speciali ai întâlnirii sunt Conf. Dr. Anca Pantea Stoian și Conf. Dr. Sorin Ioacără, alături de moderatorul Cristina Petruț.

Te așteptăm la Ora Pacientului RoDiabet pentru a afla direct de la specialiștii implicați în elaborarea noilor norme cum se schimbă interacțiunile din program și care sunt noile drepturi de care pot beneficia persoanele cu diabet din țara noastră.

Confirmă participarea completând formularul de AICI: https://www.rodiabet.ro/inscriere-ora-pacientului-rodiabet-editia-22/.