Joi, 28 octombrie, de la ora 18.00, ne revedem la o nouă întâlnire Ora Pacientului RoDiabet, pentru a discuta despre impactul pe care tehnologia și inovațiile le au asupra persoanelor cu diabet, vieții acestora și familiilor lor.

Invitații speciali ai acestei ediții sunt Șef lucrări dr. Sorin Ioacără, Medic diabetolog și endocrinolog la Spitalul Universitar de Urgență „Elias” și Ines Nerina de la Asociația Type 1 Dreamers, de la care vom afla experiența personală în utilizarea noilor tehnologii.

Vor conduce discuțiile moderatorii întâlnirilor noastre, Conf. dr. Anca Pantea Stoian și psiholog Cristina Petruț.

Webinarul are loc pe platforma Zoom și va fi transmis live pe pagina de Facebook RoDiabet.

Înscrierile sunt gratuite și se realizează prin completarea FORMULARULUI DE PARTICIPARE AICI. 

Avansul tehnologic vine în ajutorul pacienților cu diabet zaharat de tip 1, oferindu-le ajutor în calculul carbohidraților și protecție avansată pentru reducerea episoadelor de hipoglicemie. Studiile clinice au dovedit că utilizarea pompelor de insulină cu senzor de monitorizare continuă a glicemiei îmbunătățeste timpul în intervalul țintă,contribuie la evitarea complicațiilor și crește calitatea vieții pacienților.

Webinarul Ora Pacientului RoDiabet

Diabetul e o boală complexă, de lungă durată, care impune instalarea unor comportamente zilnice cu impact semnificativ asupra calității vieții. Tehnologia poate veni în sprijinul pacienților și poate lua o parte din presiunea monitorizării constante a glicemiei.

Ora Pacientului RoDiabet este o inițiativă a Platformei RoDiabet dezvoltată din mai 2020 cu susținerea partenerilor: Alliance Healthcare RomâniaAlphega FarmacieAstra ZenecaBoehringer Ingelheim, Dahna, Liamed Medtronic, Novo Nordisk 

Întâlnirile lunare RoDiabet Ora Pacientului sunt dedicate tuturor persoanelor care trăiesc cu diabet și familiilor acestora, abordând teme care să ușureze gestionarea acestei maladii și care să răspundă întrebărilor persoanelor cu diabet, precum: gestionarea corectă a diabetul în timpul pandemiei și pregătirea de ieșirea din izolare, ce este și cum controlăm hipoglicemia, obezitatea și diabetul, piciorul diabetic sau tehnologii și aplicații în sprijinul persoanelor cu diabet.

RoDiabet este o comunitate administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici