Cititorii paginii de Facebook a comunității Pacientul 2.0 sunt încurajați să se informeze în legătură cu factorii de risc pentru bolile cardiovasculare în rândul persoanelor care suferă de diabet și mai ales cu metodele de prevenție pe care le indică specialiștii în domeniu.

Astfel, comunitatea Pacientul 2.0 va oferi drept premiu un kit de educație în diabet (care include și un glucometru inteligent) tuturor celor care citesc articolele de pe platforma specializată RoDiabet dedicate prevenției bolilor cardiovasculare.

Peste 450 de persoane au dat curs invitației făcute și au accesat articolele care sunt disponibile pe pagina dedicată campaniei, www.rodiabet.ro/poti-face-mai-mult/, alături de interviuri cu medici specialiști în diabetologie și de o serie de infografice foarte utile despre interferența bolilor cardiovasculare cu diabetul.

 

http://www.medicalmanager.ro/wp-content/uploads/Untitled-1-300x108.jpg

Pacientul 2.0 este o platformă menită să ajute în crearea de comunități de bolnavi cronici, să le ofere cu ajutorul tehnologiei acces la educație medicală, experiența altor pacienți, terapii și asistență în obținerea lor.