PARTENERII COMUNITĂŢII ASOCIAŢIILOR DE PACIENŢI

Pfizer New Logo

NOUTĂŢI DE LA PARTENERII CASPA

Manhaé, expert în sănătatea și frumusețea tuturor femeilor

Manhaé, expert în sănătatea și frumusețea tuturor femeilor

La împlinirea a 20 de ani de existență și confirmare din partea consumatoarelor din Franța, brandul de suplimente alimentare naturale Manhaé se lansează și în România. Gama Manhaé aparține grupului francez Havea, lider european în producția de suplimente alimentare naturale.

Prof. dr. Iulian Velea: Marea majoritate a timpului persoana cu diabet trebuie se automonitorizeze și să-și autogestioneze această deficiență

Prof. dr. Iulian Velea: Marea majoritate a timpului persoana cu diabet trebuie se automonitorizeze și să-și autogestioneze această deficiență

În cadrul webinarului Ora Pacientului Rodiabet organizat în 25 aprilie 2024, Prof. dr. Iulian Velea a atras atenția asupra importanței educației la persoanele cu diabet, arătând că cea mai mare parte a timpului acestea sunt nevoite să își gestioneze afecțiunea singure sau împreună cu familia. Webinatul este parte a programului de educație dedicat pacienților dezvoltat de Medtronic și Rodiabet sub tema generală ”Poți Controla Diabetul: Folosește Tehnologia”.

Ce spun Partenerii noștri

Sprijinind asociațiile de pacienți, putem face o schimbare semnificativă în sistemul românesc de sănătate, în sensul modernizării reale a acestuia.Iar acest program dedicat lor le poate ajuta să-și concentreze vocile și să le consolideze poziția de parteneri sociali în orice dezbatere privind sistemul românesc de sănătate.
Iulian Trandafir

CEO, Alliance Healthcare România

Siguranța pacientului trebuie să reprezinte o prioritate pe agenda celor care coordonează sistemul de sănătate pentru că acesta influențează decisiv morbiditatea și mortalitatea,  iar multe dintre cauzele care le produc pot fi evitate sau mult diminuate.

Alexandru Rafila

Executive Board Member, OMS: Organizația Mondială a Sănătății

var res = str.replace("Microsoft", "W3Schools");