PARTENERII COMUNITĂŢII ASOCIAŢIILOR DE PACIENŢI

Pfizer New Logo

NOUTĂŢI DE LA PARTENERII CASPA

LIAMED susține dezvoltarea ozonoterapiei ca tratament inovator

LIAMED susține dezvoltarea ozonoterapiei ca tratament inovator

Datorită efectelor benefice pe termen lung și a acțiunilor vindecătoare remarcabile, ozonoterapia este o metodă inovatoare de tratament pe care compania LIAMED o pune în valoare prin dispozitivele medicale de ozon marca HAB HERRMANN Apparatebau GmbH.

Pacient cu sindrom Dunbar, operat cu succes la Spitalul Regina Maria Brașov

Pacient cu sindrom Dunbar, operat cu succes la Spitalul Regina Maria Brașov

Despre sindromul Dunbar se cunosc relativ puține lucruri, cu excepția faptului că are o incidență redusă, literatura de specialitate indicând un caz la 100.000 de persoane. Mai este cunoscut și sub numele de sindromul ligamentului arcuat median, iar manifestările și complicațiile pe care le poate produce pot fi printre cele mai severe.

Endometrioza – boala pentru care diagnosticarea corectă poate să dureze chiar si 7-12 ani

Endometrioza – boala pentru care diagnosticarea corectă poate să dureze chiar si 7-12 ani

Prima lună de primăvară este cunoscută în lumea medicală că fiind luna conștientizării și informării despre endometrioză. Statisticile arată că la nivel mondial, cel puțin una din 10 femei suferă de această patologie, care are un impact negativ asupra vieții de familie, a relațiilor de cuplu și a vieții sociale. Mai mult decât atât, aproximativ 10-15% dintre femeile cu endometrioză nu sunt diagnosticate niciodată.

Compania BIOCOMP anunță lansarea francizei „Be Safe”

Compania BIOCOMP anunță lansarea francizei „Be Safe”

Compania BIOCOMP este liderul mondial în furnizarea de sisteme și soluții eficiente, care pune la dispoziție conceptul de „Biosecuritate Ecologică Integrată cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C” (B.E.I.), dezvoltat după 32 ani de expertiză și experiență. Prin preluarea francizei BIOCOMP „BE SAFE” se oferă posibilitatea altor companii de a dezvolta afaceri pe baza sistemului B.E.I.

Ce spun Partenerii noștri

Sprijinind asociațiile de pacienți, putem face o schimbare semnificativă în sistemul românesc de sănătate, în sensul modernizării reale a acestuia.Iar acest program dedicat lor le poate ajuta să-și concentreze vocile și să le consolideze poziția de parteneri sociali în orice dezbatere privind sistemul românesc de sănătate.
Iulian Trandafir

CEO, Alliance Healthcare România

Siguranța pacientului trebuie să reprezinte o prioritate pe agenda celor care coordonează sistemul de sănătate pentru că acesta influențează decisiv morbiditatea și mortalitatea,  iar multe dintre cauzele care le produc pot fi evitate sau mult diminuate.

Alexandru Rafila

Executive Board Member, OMS: Organizația Mondială a Sănătății

var res = str.replace("Microsoft", "W3Schools");