Asociația Autism Voice a recalibrat toate serviciile sociale si de specialitate pe care le ofera copiilor cu autism. A digitalizat cele mai complexe programe, precum Terapia ABA, Psihoterapia sau Coordonarea la domiciliu, si a creat programe noi la distanta precum Autism Voice Line, in beneficiul tuturor familiilor greu incercate din tara.

Au fost digitalizate inclusiv proiectele si strangerile de fonduri, pentru cei 400 de copii cu autism pe care ii ajuta Asociatia Autism Voice.

Pe 13 noiembrie Autism Voice organizeaza Balul Bucuriei, editia a V-a, ONLINE, si a pregatit momente minunate precum:

  • Cristian China-Birta, Eli Neicut si Robert Diaconeasa, trei dintre cei mai cunoscuti lideri de opinie in social media ne vor prezenta punctul lor de vedere privind Activismul Social in era digitala.
  • Artista Feli ne ofera un concert LIVE pentru a #daruiovocecopiilorcuautism.
  • Actorul Marius Manole ne va conduce in lumea volumului de carte “Tot ceea ce straluceste”, un univers real al vietii copiilor cu autism.

Toate acestea, dar si altele, se intampla ONLINE.

Printr-un singur bilet achizitionat, oricine de oriunde din tara va putea savura acest bal caritabil virtual si va putea dona pentru cauza copiilor cu autism ai asociatiei noastre.

1 Bilet = 100 lei

Fondurile strânse cu ocazia Balului Bucuriei sunt direcționate în exclusivitate programelor sociale gratuite locale și naționale ale asociației prin care copiii cu autism primesc șanse la o viață mai bunăꓽ

  • Terapie copii – Program de terapie gratuită și consultanță pentru familii din medii dezavantajate;
  • Primul Pas în Terapie – Evaluare și diagnosticare gratuită pentru copii;
  • Pass the Voice – Training gratuit în terapie la domiciliu pentru familii

Fii partener al copiilor cu autism!