Fundația Zurli demarează o inițiativă amplă și profund emoționantă pentru a aduce zâmbetul și speranța în inimile copiilor bolnavi de cancer: publicarea unei cărți cu mesaje de încurajare, ”Marea Carte a Mesajelor de Iubire”, care va fi oferită cadou pe 1 iunie copiilor pacienți oncologici.

Mesajele vor fi adunate din toată țara, cu focus în cele 7 orașe din România unde există secții de oncopediatrie. Aici, în locații special amenajate, pe 15 februarie, de Ziua Internațională a Copilului Bolnav de Cancer, se va desfășura, un eveniment special dedicat campaniei ”Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule”: în Cluj-Napoca, pe Bulevardul Eroilor, în dreptul Monumentului Memorandiștilor, în intervalul orar 10.00 – 18.00, Fetița Zurli, alături de voluntarii Fundației vor invita trecătorii să scrie mesaje de încurajare pentru copiii cu afecțiuni oncologice.

 

Concomintent, alte personaje Zurli și voluntari ai Fundației vor desfășura aceeași acțiune în București, Brașov, Iași, Timișoara, Craiova, Târgu Mureș – unde oamenii pot merge în locațiile specificate pe www.fundatiazurli.ro pentru a lăsa un mesaj de susținere pentru cei peste 5.000 de copii care se luptă cu cancerul în România.

”Să aduc bucurie copiilor bolnavi de cancer și susținere familiilor lor a devenit o misiune pentru mine de acum foarte mulți ani. De 6 luni livrăm speranță la viață în spitalele din România, împreună cu o mână de oameni care s-au alăturat acestui proiect. Fiecare gest, fiecare gând, fiecare mesaj care ajunge la copilașii bolnavi, le amintește că nu sunt singuri și le dă putere să lupte cu boala. Pe 15 februarie e ziua în care ne unim toți puterile și le dăm un boost de bucurie. Împreună o să creăm Marea Carte a Mesajelor de Iubire. Vă invit să fiți parte din, probabil, cea mai grea și mai sensibilă campanie din România”, afirmă Mirela Retegan, președintele Fundației Zurli.

Unde poți merge pe 15 februarie să lași un mesaj de susținere pentru copiii oncologici :

  • Cluj Napoca – Bulevardul Eroilor, Monumentul Memorandiștilor, interval 10.00 – 18.00; Parteneri: Primăria și Consilul Local Cluj-Napoca
  • București –  ParkLake Shopping Center, interval 10.00-20.00
  • Craiova – Promenada Mall, Tucano Coffee Mallacoota, interval 10.00 – 18.00
  • Tg.Mureș – Shopping City Tg.Mureș, interval 10.00 – 18.00
  • Iași – Palas Mall –  zona Atrium, interval 10.00 – 18.00
  • Brașov – Coresi Mall, interval 10.00 – 18.00
  • Timișoara – Iulius Mall, interval 10.00 – 18.00

 

Pentru mai multe detalii despre campanie și modul de participare, vă invităm să accesați www.fundatiazurli.ro.