Cu ocazia Zilei de luptă împotriva cancerului, marcată la nivel internațional pe data de 4 februarie, Asociația OncoPacienților PHOENIX și comunitatea OSC-DespreCancer.ro organizează miercuri, 2 februarie, de la ora 18.00, la o discuție despre Planul Național de Combatere a Cancerului și impactul pe care aplicarea acestuia îl va avea în rândul pacienților oncologici.

Invitații întâlnirii sunt reprezentanți ai autorităților din domeniul sănătății, medici oncologi și din alte specialități, precum și reprezentanți ai asociațiilor de pacienți oncologici. Vor lua cuvântul doamna Conf. Dr. Diana Păun, Consilier de Stat, doamna Senator Nicoleta Pauliuc, Conf. Univ. Dr. Michael Schenker, Președinte al Comisiei de oncologie din Ministerul Sănătății, Dr. Bogdan Tănase, Manager al Institutului Oncologic din București, Oana Dumitrașcu, Nutriționist dietetician, Ioana Cristea, Președinte Fondator al Asociației OncoPacienților PHOENIX, Asist. Farmacist Mirela Popescu.

Întâlnirea va avea loc pe Zoom, iar participarea este gratuită pentru pacienți, aparținători, dar și pentru medicii specialiști. Detalii despre subiectele discutate puteți regăsi în invitație: https://www.desprecancer.ro/webinar-planul-national-de-cancer/

Pentru a confirma participarea la întâlnire, completați formularul de înregistrare disponibil aici: https://www.desprecancer.ro/formular-de-inregistrare-la-webinarul-planul-national-de-cancer-din-perspectiva-pacientilor/

Comunitatea OSC-DespreCancer este administrată de Oameni și CompaniiOameni și Companii-OSC  oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități de afaceri sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea  aici. O listă de comunități, aici.

Asociația OncoPacienților “PHOENIX” a fost înființată în 2013 și este o organizație nonguvernamentală ce reprezintă pacienți cu toate tipurile de cancer din toată țara și oferă sprijin în vederea îmbunătățirii calității vieții acestora, dar și a familiilor lor. Misiunea PHOENIX este să ajute pacienții să treacă mai ușor peste boală și peste suferința cauzată de aceasta atât la nivel fizic, cât și psihic.