Miercuri, 6 aprilie 2022, începând cu ora  19.00, va avea loc cea de-a V-a ediție a Conferinței Online de Pneumologie cu temaÎmpacă-te cu emoțiile tale și trăiește-ți viața mai liber și mai ușor și ajută-ți și pacienții să facă la fel. Un webinar experiențial bazat pe eliberare interioară conștientă.

Invitații acestei ediții sunt: Prof. Univ. Dr. Traian Mihăescu, Medic Primar Pneumolog alături de Dr. Iulian Zonenstain – Enalogos.

Conferința online adresată comunității OSC – Pneumologie din România este un demers inițiat de Oameni și Companii și are ca obiectiv informarea, educarea și comunicarea adresate comunităților de medici de specialitate, pacienți și lideri de opinie din domeniu.

Participarea este gratuită, mai multe detalii despre întâlnire pe pagina dezbateriii, disponibilă aici.

Pneumologia.ro este portalul online dedicat Comunității de Pneumologie din România, dezvoltat de Oameni și Companii. Din 2019, Oameni și Companii derulează un program de comunicare și interacțiuni directe cu specialişti în pneumologie. Comunitatea numără, până în prezent, peste 100 de membri și este în continuă creștere. Din 2021 am dezvoltat o platformă digitală dedicată acestei comunități, www.pneumologia.ro. Membrii comunității pot utiliza platforma pentru a se informa asupra ultimelor tendințe și noutăți în domeniul tehnologiei și inovației în domeniul pneumologiei, cât și pentru promovarea proiectelor, companiilor și liderilor din acest vast domeniu al medicinei.

Portalul Pneumologia.ro are un newsletter lunar propriu, care conține sumarul celor mai importante articole și materiale publicate pe platformă. Toți cei interesați de acest domeniu se pot abona GRATUIT la newsletterul digital Pneumologia.ro, aici.

Comunitatea OSC – Pneumologie este o comunitate dezvoltată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +130 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici