În perioada 7-9 iunie, Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon” Iași, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, Primăria Municipiului Iași, Colegiul Medicilor Iași și Oameni și Companii, organizează cea de-a doua ediție a “Zilelor Spitalului Clinic „Dr. C. I. Parhon” Iași”. Manifestarea care reunește medici și asistenți medicali de elită din domeniul sănătății marchează și împlinirea a 80 de ani de activitate medicală a Spitalului.

Și în acest an, participanții se vor bucura de un program științific excepțional, care numără peste 60 de lucrări. Participanții vor avea ocazia de a descoperi cercetări inovatoare și informații de actualitate din domeniul lor, prezentate de experți și specialiști recunoscuți la nivel național și internațional. Aceste lucrări abordează diverse aspecte ale medicinei moderne din domeniul nefrologiei, urologiei, transplantului renal, dar și specializări conexe, cum ar fi cardiologia, bolile rare, geriatria, anatomia patologică.

Conferința va fi creditată de către Colegiul Medicilor Iași cu 18 puncte EMC conform deciziei 3333 din 26 aprilie 2023 și de către Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România cu 10 puncte EMC, conform deciziei 392 din 15 mai 2023.

Partenerii celei de-a doua ediții a Zilelor Spitalului Clinic „Dr. C. I. Parhon” Iași sunt Astrazeneca, Astellas, Boehringer Ingelheim, Fresenius Kabi, Sunwave Pharma, Zentiva, Hellimed, Prisum, Kapamed, Medicare Solutions, Temco, Neolife, Antibiotice, N&B, Dacorum, Bionorica, Meditrina, Diamedix, Justir Design.

Pentru a lua parte la acest eveniment, medicii și asistenții medicali interesați sunt invitați să se înscrie prin intermediul formularului de aici, iar pentru detalii suplimentare legate de agenda conferinței, dar și alocutorii invitați, să acceseze pagina de aici.