Evenimentele hibride, webinarele și conferințele rămân instrumente de bază în cadrul strategiilor de marketing și comunicare la nivel global, iar piața evenimentelor de business și profesionale și-a revenit, după perioada de blocaj în zona digitală din cauza pandemiei. Companiile investesc tot mai mult în soluțiile de video-streaming cu scopul creșterii impactului asupra brandurilor proprii și a rezultatelor financiare, conform unui raport Hubspot State of Marketing Trends 2023. Tendința aceasta se resimte și în România, iar platforma EventsMax.ro se află în centrul acestei transformări, oferind anual informații și acces imediat și gratuit despre 15.000 de evenimente pentru peste 20.000 de abonați.
„Acoperim 120 de domenii, dintre care cele mai dinamice sunt marketing, legal, financiar, resurse umane, tehnologie sau medical. EventsMax.ro este o soluție completă pentru profesioniștii și antreprenorii care vor să fie conectați la oportunitățile din domeniile lor de interes. Am investit până acum 150,000 euro în această platformă, pentru a face față la creșterea continuă a volumului de evenimente postate pe platformă și a numărului de utilizatori”, a declarat Cezar Caluschi, fondator Oameni și Companii, compania de marketing care deține platforma EventsMax.ro.
De-a lungul anilor, organizarea de evenimente a evoluat semnificativ. Înainte de 2020, acestea aveau loc în principal în format fizic și erau organizate de companii specializate, companii de marketing sau agenții de turism. Odată cu apariția streaming-ului video, industria de profil a suferit o transformare disruptivă, iar majoritatea evenimentelor cu participare fizică au acum și o componentă hibridă.
Lansată în 2022, inițial sub numele de EventsOnline.ro, EventsMax.ro agregă și promovează toate evenimentele business și profesionale relevante, din România. EventsMax.ro găzduiește peste 550 de organizatori de evenimente, iar segmentul organizatorilor de evenimente digitale este în creștere rapidă.
Multe companii din România organizează, deja, peste 20-30 de webinare publice anual. Webinarele s-au dovedit eficiente în marketing, PR, vânzări, advocacy și în menținerea relațiilor cu comunitățile de clienți sau de parteneri, iar platforma EventsMax.ro colaborează îndeaproape cu organizatorii pentru a furniza informații de calitate despre evenimentele lor.
EventsMax.ro este o platformă dezvoltată de Oameni și Companii, o organizație care utilizează un sistem propriu de comunități și interacțiuni directe pentru a furniza soluții de marketing. Oameni și Companii are 23 de ani de activitate pe piață, iar în portofoliul de parteneri care utilizează soluțiile de marketing personalizate se numără companii naționale și multinaționale, din toate domeniile de activitate: Pfizer, Novo Nordisk, AstraZeneca, Microsoft, Philip Morris International, HP, Regina Maria-Rețeaua de Sănătate, Alliance Healthcare, Up, BAT, Nissan, Renault, NORD-Grupul Medical Provita, Bucharest Business School, Antibiotice, Worwag, Fujitsu, NNDKP, EY, JTI și multe altele.