Joi, 30 septembrie de la ora 18.00, alături de Norina Gâvan, fondator și președinte onorific al Asociației de Podiatrie  și Iulia Drăgoi, fiziokinetoterapeut și secretar al Asociației de Podiatrie aflăm cum recunoaștem și cum avem grijă de “Piciorul Diabetic” la o nouă ediție a Orei Pacientului RoDiabet.

Persoanele cu diabet sunt predispuse să dezvolte probleme ale piciorelor ca urmare a unor leziuni ale nervilor și vaselor de sânge. Aceste probleme duc la infecții, ulcerații și alte tipuri de complicații, ajungând în cele din urmă, chiar la amputații.

Dacă suferi de diabet și nu acorzi importanța cuvenită picioarelor tale, viața ta se poate schimba radical.

Webinarul va avea loc pe platforma Zoom și va fi transmis live pe pagina de Facebook RoDiabet.

Înscrierile sunt gratuite și se realizează prin completarea Formularului de participare accesibil AICI.  (https://www.rodiabet.ro/inscriere-ora-pacientului-rodiabet-30-septembrie-2021/)

Vă așteptăm joi, 30 septembrie 2021 de la ora 18.00 să aflăm cum putem evita complicațiile piciorului diabetic. Înscrierile sunt GRATUITE și se pot realiza completând formularul de participare de AICI.

Webinar Ora Pacientului RoDiabet

Diabetul e o boală complexă, de lungă durată, care impune instalarea unor comportamente zilnice cu impact semnificativ asupra calității vieții. În plus, în evoluția sa diabetul zaharat determină apariția de complicații la nivelul tuturor organelor și sistemelor din organism, dar cea mai frecventă și mai precoce complicație cronică este “piciorul diabetic”.

Ora Pacientului RoDiabet este o inițiativă a Platformei RoDiabet dezvoltată din mai 2020 cu susținerea partenerilor: Alliance Healthcare RomâniaAlphega FarmacieAstra ZenecaBoehringer IngelheimDahna, LiamedRegina MariaNovo Nordisk. 

RoDiabet este o comunitate administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici