Prof. Dr. Doina Catrinoiu (Univ. Ovidius din Constanța), specialist în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, a explicat în interviul acordat echipei RoDiabet cu ocazia INTERDIAB 2020 în ce constă misiunea medicului specialist pentru a asigura un tratament adecvat paciențiilor cu diabet: “Noi nu încercăm să obținem doar un control glicemic bun, avem mai multe ținte la pacientul cu diabet, mai exact hipertensiunea, profilul lipidic, greutatea și nu în ultimul rând calitatea vieții.”

Asociația pentru Studii Reno-Metabolice și Nutriționale (ASRMN) a organizat în perioada 5-7 martie 2020 cea de-a șasea ediție INTERDIAB – Conferința Internațională Managementul Interdisciplinar al Diabetului Zaharat și Complicațiilor Sale, la Hotel Crowne Plaza din București.

În calitate de partener media al acestui eveniment, portalul Rodiabet.ro, editat de Oameni și Companii, a fost prezent cu un stand propriu la conferința INTERDIAB, urmărind deschiderea de noi punți de comunicare cu medicii specialiști diabelogi din țară și de peste hotare.

Împreună cu Ines Nerina, unul dintre cei mai de succes vloggeri de sănătate din România, Rodiabet a transmis de la INTERDIAB interviuri video în exclusivitate cu speakerii conferinței.

Pentru a fi mereu conectați cu noutățile din domeniul diabetologiei, abonați-vă la Newsletterul săptămânal al platformei RODIABET și urmăriți pagina de Facebook Rodiabet.