Asociația Acces la Sănătate

N

Înființare

2015

Membri

Patologie

Diabet, Hepatite, HIV/SIDA

Acoperire

Națională

Contact

edumedical.ro

Str. Elena Caragiani 12-14, bl 3i, Sc A, Ap 6, Bucuresti, Sector 1

Oana BORNAZ

Președinte

 

Cristian DOROBĂNȚESCU

Vicepreședinte

 

Fii un pacient activ

Oamenii trebuie sa fie informati cu privire la drepturile lor in calitate de pacienti, iar personalul medical cu privire la importantei cunoasterii drepturilor pacientilor.
Edumedical a fost responsabil de componenta online a campaniei, ocazie cu care a fost lansata sectiunea “Drepturile pacientului”. In aceasta sectiune sunt prezentate continuu informatii de interes pentru pacienti privind drepturi si indatoriri, privindlogistica sistemului public de sanatate.

Vorbeste online despre HIV-SIDA

ARAS – Asociaţia Romana Anti-SIDA şi Bristol-Myers Squibb au organizat, in vara anului 2012, cu sprijinul Institutului Naţional de Boli Infecţioase “Prof. Dr. Matei Balş”, o serie de discuţii medic-pacient, care garanteaza anonimitatea participantilor. Acestea au avut loc sub forma unor conferinte online care au putut fi accesate de catre cei interesati sa puna intrebari unor medici de renume in patologia HIV/SIDA.

Intreaga campanile s-a desfasurat online, cu suportul EduMedical, prelegerile si sesiunile de intrebari si raspunsuri ramanand in continuare la dispozitia celor interesati, si formand o baza foarte cuprinzatoare de informatii oferite de medici cu o excelenta reputatie.