ASOCIATIA LITTLE PEOPLE BUCURESTI

N

Înființare

2002

Membri

20

Patologie

Cancer

 

 

 

Acoperire

Nationala

Contact

Str. Calea Mănăştur nr 42B, Cluj-Napoca

Tel: 0743 773 843

https://www.facebook.com/LittlePeopleRomania/

contact@thelittlepeople.ro

www.thelittlepeoplle.ro

Sahajjad Rizvi

Presedinte

 

 

 

GALA DE CRĂCIUN TEMERARII 2018

Cel mai așteptat eveniment dedicat foștilor pacienți bolnavi de cancer, Gala de Crăciun Temerarii, va avea loc în data de 18 decembrie, la Cluj-Napoca.

Ne apropiem de momentul care marchează încheierea încă unui an în care vom celebra victoria asupra cancerului. Reușitele asupra bolii, încrederea că diagnosticul nu este un sfârșit de drum, satisfacția momentelor de după tratament vor fi trăite din plin de peste 350 de supraviețuitori de cancer, foști pacienți, din cele 13 centre de onco-pediatrie cu care asociația colaborează.

Alături de tinerii supraviețuitori de cancer îi vom avea alături pe cei mai îndrăgiți sustinători, prieteni, doctori și reprezentanți ai presei, toti cei care pe parcursul acestor ani au fost alături de noi.

Gala de Craciun 2017:

https://www.youtube.com/watch?v=7jtBF7ck2VE

Ne ridicăm pălăria în cinstea fiecărui supraviețuitor de cancer și numărăm zilele până când îi vom reîntâlni la cea de a 11-a ediție a Galei de Crăciun!

 

 

Galben este culoarea curajului

În cadrul cunoscutei campanii ,,Ziua Galbenă, Asociația Little People România invită publicul larg să poarte galben în semn de solidaritate și respect față de cei afectați de cancer.

Așteptăm fotografiile publicului purtând galben și promovând curajul, pe pagina de facebook a asociațieiwww.facebook.com/LittlePeopleRomania

La nivel naţional, o serie de acţiuni dedicate acestei zile au fost pregătite în toate secţiile de oncopediatrie în care desfășurăm zilnic programe pentru pacienți, activități în care galbenul este punctul de referință care să amintească copiilor şi adolescenţilor că există speranţă!

Asociația a pregătit o serie de standuri galbene la nivel național prin care cei care sărbătoresc curajul în fața bolii pot intra în posesia bandanelor, brățărilor, insignelor personalizate și îndrăgitei mascote Leul Curajos.

Ne găsiți celebrând Zilele Curajului în:

  • 3 octombrie, Timișoara, Zilele Curajului în City Business Center, 16.00 – 20.00
  • 6 octombrie, Craiova, Electroputere Mall, 12:00 – 20:00
  • 6 și 7 octombrie, Timișoara, Iulius Mall (în zona locului de joacă), 12:00 – 20:00
  • 6 și 7 octombrie, Cluj-Napoca, Iulius Mall (în zona magazinului Auchan), 12:00 – 18.00
  • 7 octombrie, Timisoara, Charity Yard Sale la Pisici Cafe, 11:30 – 20:00
  • 6 și 7 octombrieTg. Mureș, Promenada Mall, 12:00 – 20:00
  • 6 și 7 octombrie, Iași, Palas Mall, 12:00 – 20:00

Cei care nu reușesc să ajungă la standurile pregătite pot sprijini activitatea asociației printr-un sms la 8844 cu mesajul CANCER.

Pentru detalii suplimentare despre eveniment si despre activitatea Asociației Little People România vă stăm la dispoziție – email oana@thelittlepeople.ro / telefon 0743 773 843