Contact

Telefon:
+40 (762) 244820
Email: astranrom@gmail.com

Gheorghe TACHE

Președinte ATR

Amali TEODORESCU

Vicepreședinte ATR

ASOCIAȚIA TRANSPLANTAȚILOR DIN ROMÂNIA

ATR este o organizaţie de pacienţi care funcţioneaza cu personalitate juridica din 16 iulie 1996. Membrii asociatiei sunt beneficiari de alogrefe cu intretinere imunosupresoare si pacienti care sunt pe listele de asteptare pentru un transplant de organ vital (inima, plaman, ficat, rinichi).
Ca scop general ATR isi propune sa reprezinte interesele morale si materiale ale persoanelor cu transplant si a celor aflate pe listele de asteptare, a persoanelor suferinde a caror unica sansa de supravietuire o reprezinta efectuarea unui transplant; realizarea unei solidaritati mutuale intre toate aceste persoane si promovarea prin toate mijloacele aflate la dispozitia asociatiei a activitatii de transplant in centrele de profil din tara.

N

Înființată în 1996

Patologie: Transplant

Acoperire Națională

Asociația Transplantaților din România a organizat Conferința ”Sănătatea rinichilor pentru toți!”

Asociația Transplantaților din România a organizat Conferința ”Sănătatea rinichilor pentru toți!”

Miercuri, 06 martie 2024, Asociația Transplantaților din România (ATR) împreună cu Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila au organizat CONFERINȚA DE PRESĂ cu tema: SĂNĂTATEA RINICHILOR PENTRU TOȚI – ZIUA MONDIALĂ A RINICHIULUI, la Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila. Au fost fost prezenți pacienți renali și medici. Aceștia, împreună, doresc să aducă în fața presei și astfel în atenția opiniei publice INFORMAȚII privind importanța rinichilor în organismul uman și cum, fiecare individ, poate avea grijă de sănătatea propriilor rinichi.

TRANSPLANTUL ȘI DONAREA DE ORGANE LA“ȘCOALA ALTFEL”

TRANSPLANTUL ȘI DONAREA DE ORGANE LA“ȘCOALA ALTFEL”

Este al XII-lea an in care ATR, desfasoara campania “Spune DA! Sustine donarea de organe.” Transplant, donare, acord pentru donare. Subiecte sensibile de obicei, dar in acest inceput de an … parca mai sensibile ca oricand. Si pentru ca a fost saptamana “Scoala...

Project Details:
Categories:
Skills:
var res = str.replace("Microsoft", "W3Schools");