REGINA MARIA – Rețeaua Privată de Sănătate a obținut Locul I în topul celor mai apreciați angajatori din industria Sănătate & Farma în anul 2022.

Premiul demonstrează, încă o dată, impactul proiectelor si al programelor interne ale Rețelei Regina Maria pentru dezvoltarea angajaților și crearea unui mediu de lucru cât mai plăcut.

Top Sănătate și Farma:

  1. Regina Maria
  2. Catena
  3. Medlife
  4. Sanador
  5. OK Medical

Acest clasament, realizat de platforma UndeLucram.ro, a fost generat în urma evaluărilor făcute de mii de angajați pe această platformă, în perioada 16 noiembrie 2021-15 octombrie 2022.

Poziția în clasament a fost stabilită în funcție de:

– nota generală (70%) și

– nota pentru alte cinci criterii (fiecare cu un procent de 6%) considerate importante de către angajați: oportunități de avansare; pachet salarial; timp la birou vs. timp liber; management; proceduri și valori. 

Se observă tot mai puternic acest trend al angajaților care își orientează alegerile de carieră spre companii unde pot găsi un mediu de muncă incluziv, unde se simt tratați cu empatie și înțelegere și unde atmosfera și starea lor de bine sunt puse pe primul loc. Practic, indiferent de industria în care activează, tot mai multe companii sunt interesate ca angajații să se simtă bine”, afirmă Costin Tudor, fondator și CEO Undelucram.ro.

Mai multe detalii despre top sunt disponibile aici: