Rețeaua de sănătate Regina Maria, lider în calitatea serviciilor medicale din România, anunță achiziția Infomedica Arad, unul dintre furnizorii de top de servicii medicale din vestul țării. Începând din acest an, Infomedica va funcționa sub un nou nume: Policlinica Arad.

Având ca obiectiv dezvoltarea infrastructurii medicale în regiunea de vest și adaptarea la cele mai noi tehnologii, Rețeaua de sănătate Regina Maria va investi 1.000.000 de euro pentru modernizarea policlinicii și facilitarea investigațiilor și tratamentelor cu aparatură medicală de ultimă generație. Integrarea Infomedica va consolida prezența deja puternică a rețelei în zona de vest a țării, deservind peste 200.000 de pacienți unici anual în Spitalul Première și policlinicile din regiune.

„Achiziția centrului medical Infomedica aduce în rețea o echipă de experți care nu au doar o structură bine închegată, ci și rezultate remarcabile și un potențial impresionant de dezvoltare. Avem grijă de cei care ne trec pragul cu standarde comune de calitate și ne propunem să oferim acces la cele mai bune servicii medicale integrate și interdisciplinare, în timp ce pacienții și abonații noștri din zona de vest a țării vor avea acum parte de serviciile complexe ale Rețelei, în proximitate”, a declarat Mihai Melciu, director Regiunea de Vest, Rețeaua de sănătate Regina Maria.

Un punct de referință în medicina privată din județul Arad, Infomedica este prezentă în peisajul clinicilor private de peste 20 de ani. Astfel, pacienții din Arad pot conta pe o varietate de servicii medicale și tratamente adaptate nevoilor lor, printre care servicii complete de laborator – dotat cu aparatură medicală de ultimă generație, precum și investigații imagistice complexe prin centrul de imagistică din Arad – echipat cu cele mai moderne tehnologii de diagnosticare CT și RMN.

Cu o echipă formată din aproximativ 60 de medici specialiști și personal auxiliar, Regina Maria își continuă misiunea de a avea grijă de oameni și de a construi medicina extraordinară.

Policlinica Arad va oferi pacienților din regiune o varietate de specialități medicale în ambulatoriu, multe dintre ele acoperite de asigurarea de sănătate: obstetrică-ginecologie, cardiologie, diabet-nutriție, gastroenterologie, neurologie, urologie, medicină internă, psihiatrie, dermatovenerologie, ORL, pneumologie, pediatrie, proctologie și flebologie, chirurgie, recuperare medicală și fizioterapie, endocrinologie, ortopedie, oftalmologie, psihologie și kinetoterapie.