La mai puțin de un an de la lansarea sa, portalul RoDiabet.rorealizat de echipa editorială a portalului Medicalmanager.ro, a devenit deja principala sursă românească de informații corecte, actualizate permanent, legat de implicațiile și tratamentul acestei afecțiuni.

RoDiabet.ro este în același timp o platformă de educare a pacienților în sensul prevenirii și reducerii riscurilor de diabet, reunind cele mai avizate opinii ale specialiștilor în domeniu și ale liderilor asociațiilor de pacienți.

Portalul RoDiabet.ro colectează și publică informații de ultimă oră despre simptomatologia diabetului, prediabet, complicațiile care pot apărea în urma acestei afecțiuni și despre modul de viață care trebuie adoptat pentru prevenirea riscurilor. Sunt listate cele mai importante evenimente medicale dedicate diabetologiei și datele de prezentare ale tuturor asociațiilor de pacienți diabetici din România.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile publicate pe platforma RoDiabet, este de ajuns să vă abonați la Newsletterul RoDiabet și le veți primi gratuit, la fiecare două săptămâni, pe adresa dvs. de email!