Cea de-a 10-a ediție a Conferinței Naționale Caspa.ro, dedicată tuturor asociațiilor de pacienți din România, va avea loc în perioada 16-17 noiembrie 2023, în București la Hotel Caro.

Pentru această toamnă organizatorii și-au propus să discute despre ”Siguranța pacienților în sistemul de sănătate din România”, iar detalii suplimentare și formularul de înscriere sunt disponibile pe pagina conferinței AICIhttps://www.caspa.ro/conferinta-nationala-caspa-editia-10/.

Sub umbrela generoasă  pe care o asigură tema privind Siguranța Pacientului se va discuta despre:

  1. Standarde europene și internaționale pentru siguranța pacienților.
  2. Registre de pacienți. Status & Viitor & Finanțare & Studii de caz.
  3. Siguranța pacientului prin siguranța medicamentului.
  4. Studii clinice și siguranța pacientului.

Ca de obicei, participarea asociațiilor de pacienți este GRATUITĂ, iar formularul de înscriere este disponibil aici: https://www.caspa.ro/asociatii-de-pacienti-participare-la-conferinta-nationala-caspa-editia-10/.

Pentru ca întâlnirea din această toamnă să fie cât mai utilă reprezentanților asociațiilor de pacienți și să aducem pe agendă invitați relevanți și teme de actualitate vă invităm să vă implicați în conturarea agendei și să ne transmiteți propunerile dumneavoastră folosind Formularul de Feedback de AICI: https://www.caspa.ro/propuneri-tematica-si-speakeri-conferinta-caspa-ro-editia-10-din-16-17-noiembrie-2023/

Conferința Comunității Asociațiilor de Pacienți Caspa.ro este una din activitățile tradiționale ale comunității Caspa.ro. Dezvoltată de Oameni și Companii din anul 2015, cu scopul de a sprijini și de a crește vizibilitatea comunității de pacienți din România, comunitatea CASPA a reușit reunirea membrilor săi în activități diverse, iar din anul 2017 beneficiază și de propria platformă digitală, www.caspa.ro. Rămâneți conectați la activitățile comunității abonându-vă la newsletterul săptămânal aici: https://www.caspa.ro/newsletter/ sau urmărindu-ne pagina de Facebook sau Linkedin.