Mai sunt doar câteva zile în care vă puteți înscrie la Școala de Vară a Comunității Asociațiilor de Pacienți Caspa.ro! Completează  formularul ca să fii sigur că nu ratezi oportunitatea de a învăța alături de noi: Şcoala de Vară CASPA 2024 – CASPA – Comunitatea Asociaţiilor de Pacienţi.

Lecțiile prin care trecem sunt extrem de diverse și suntem convinși că vei găsi ceva pe interesul tău:

 

Școala de Vară Caspa.ro nu ar fi posibilă fără susținerea partenerilor noștri, cărora le mulțumim pentru încredere: Alliance Healthcare România, Alphega Farmacie, NORD – Grupul medical Provita, Roche, Teva și UCB Pharma.

Completează formularul de participare și vino la Școala de Vară Caspa.ro: Şcoala de Vară CASPA 2024 – CASPA – Comunitatea Asociaţiilor de Pacienţi. 

Școala de Vară a Comunității Asociațiilor de Pacienți Caspa.ro este una din activitățile tradiționale ale comunității Caspa.ro. Dezvoltată de Oameni și Companii din anul 2015, cu scopul de a sprijini și de a crește vizibilitatea comunității de pacienți din România, comunitatea CASPA a reușit reunirea membrilor săi în activități diverse, iar din anul 2017 beneficiază și de propria platformă digitală, www.caspa.ro.

Rămâneți conectați la activitățile comunității abonându-vă la newsletterul săptămânal aici: https://www.caspa.ro/newsletter/ sau urmărindu-ne pagina de Facebook sau Linkedin.