Conferința Medicilor de Familie din București se încheie duminică, de la ora 12 cu un seminar interactiv despre malpraxis. Medici, pacienți și specialiști vor discuta deschis despre erori medicale, plimbatul pacientului între spitale și specialitățimai ales din perspectiva medicului, motiv pentru care numele lui este „Cealaltă victimă a erorii medicale”.

Discuția are o secțiune dedicată legislației și una despre educarea pacientului, a medicilor și mass-media în legătură cu prezentarea erorilor medicale. Seminarul va fi transmis LIVE și înregistrat așa că dacă vreți să aflați ceva despre malpraxis, puneți întrebarea mai jos sau în comentariile LIVE-ului.

Despre ERORI de DIAGNOSTIC, PLIMBATUL PACIENTULUI între spitale și specialități, într-un dialog LIVE între PACIENȚI și MEDICI găzduit de Asociația Medicilor de Familie București – Ilfov la Conferinta “Zilele medicale Dr. Mircia Iorga” cu numele „Ajută-ți medicul!”

 

Iată locul unde găsiți transmisiile LIVE și, ulterior, înregistrărilePacientul 2.0 va transmite atât pe Facebook, cât și pe YouTube așa că vă puteți alege mai jos platforma preferată: 

Seminar MALPRAXIS pe Facebook

Seminar MALPRAXIS pe YouTube

Pentru a avea acces gratuit la informații medicale pe înțelesul pacienților, direct de la profesioniști în sănătate, nu uita să te abonezi la canalul de YouTube Pacientul 2.0.