Miercuri, 28 iunie 2023, de la ora 11.30 se va desfășura evenimentul: ”Servicii comunitare integrate pentru PACIENȚII cu TUBERCULOZĂ și familiile lor”.

Evenimentul este realizat de către Asociația pentru Sprijinirea Pacienţilor cu Tuberculoză Multi – Drog Rezistentă, împreună cu Pacientul 2.0 și Serv. Comunitare Integrate pt. Pacientii cu Tuberculoza Sci-Tb.

Medici, autoritati și reprezentați ai pacienților explică posibilitățile pe care le au actorii locali, ONG-uri, asistenți sociali, asistenți medicali comunitari, mediatori sanitari în a oferi servicii integrate pentru pacienții cu TB și familiile lor.

Proiect derulat de Asociatia pentru Sprijinirea Pacientilor cu Tuberculoza Multidrog Rezistenta (ASPTMR), in parteneriat cu Fundatia Romanian Angel Appeal (RAA), Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA), Centrul pentru Monitorizarea Politicilor Publice (CMPP) si LHL International Tuberculosis Foundation, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund Romania, program finantat de Islanda, Liechtenstein si Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

 

Detalii AICI,.