Ultimul webinar din seria Share Experience 2023 va avea loc marți, 31 octombrie,de la ora 13.00 și are ca temă „ Accesul pacienților cu boli și cancere rare la diagnostic și tratament”.

În cadrul webinarului, speakerii își vor concentra atenția asupra importanței vitale a accesului la tratamente și diagnosticări rapide și corecte pentru pacienții care suferă de cancere și boli rare. O persoană afectată de o boală rară trebuie să depășească mulți pași importanți înainte de a fi diagnosticată, tratată și monitorizată cu precizie. Cu toate acestea, parcursul său în sistemul de diagnostic și îngrijire este mai lung, mai sinuos și mai complex în contextul bolilor rare.

Vor explica și vor răspunde la întrebări invitatele:  Prof. Dr. Dana Craiu, medic primar neurologie pediatrică, As. Univ. Dr. Diana Gabriela Bârcă, medic primar neurologie pediatrică, Cătălina Crainic, președinta Asociației Childrens’s Joy și Adriana Tontsch, președinta Asociației Spina Bifida. Discuția va fi moderată de Dorica Dan, președinta Alianței Naționale pentru Boli Rare România.

Share Experience 2023 este un proiect organizat de Alianța Națională pentru Boli Rare România și Asociația Română de Cancere Rare și sprijinit de Sanofi, Novartis, Bristol Myers Squibb, Janssen și UCB Pharma.

 

Mai multe detalii aici.