Îngrijirea și monitorizarea pacienților din zonele îndepărtate” este primul webinar dintr-o serie de șase, care vor fi până la finalul anului sub umbrela Share Experience 2023.

De ce este importantă și ce presupune îngrijirea și monitorizarea pacienților din zonele îndepărtate? Cum putem eficientiza acest proces, ce efecte ar putea avea asupra sistemului de sănătate și ce beneficii există pentru pacienți?

Vor explica și vor răspunde la întrebări invitatele: Prof. Dr. Maria Puiu, medic primar genetică medicală, medic primar pediatru și cadru didactic la UMF Timișoara, Lidia Onofrei, consilier superior în Ministerul Sănătății, Alexandra Dan, psihoterapeut și reprezentant al Centrului NoRo. Discuția va fi moderată de Dorica Dan, președinta Alianței Naționale pentru Boli Rare România.

Linkul de Zoom unde vă puteți conecta miercuri, 14 iunie, de la ora 17.00: https://us02web.zoom.us/j/87591096585?pwd=cnNab1U2WEZ0dDJUSjNkNTJkQjluUT09

Veți putea pune întrebări în timpul evenimentului.

Share Experience 2023 este un proiect organizat de Alianța Națională pentru Boli Rare România și Asociația Română de Cancere Rare și sprijinit de Sanofi, Novartis, Bristol Myers Squibb, Janssen și UCB Pharma.