Inechitatea accesului la serviciile de sănătate, educația precară și modul de organizare al sistemului din România sunt principalele bariere, care nu permit creșterea siguranței mamelor și nou-născuților în România.

Acestea au fost principalele concluzii ale întâlnirii Comunității OSC Caspa.ro – Comunitatea Asociațiilor de Pacienți, editia 11, disponibilă acum și pe YouTube.

Au susținut intervenții în cadrul întâlnirii următorii invitați speciali: Prof. dr. Radu Vlădăreanu, Președintele Societății Române de Obstetrică și Ginecologie, Prof. Dr. Simona Vlădăreanu, Șef al Clinicii de Neonatologie a Spitalului Universitar de Urgență Elias din București și Profesor Universitar Neonatologie la UMF Carol Davila din București, Ana Măiță, Fondator al Asociației Samas din România, Corina Croitoru, membru fondator și președinte al Asociației Unu și Unu.

Pentru oricine dorește să afle noutăți despre Îngrijirea în siguranță a mamelor și nou-născuților, umăriți înregistrarea integrală a evenimentului în materialul video de mai jos.

Despre Comunitatea CASPA.RO – Comunitatea Asociațiilor de Pacienți

Caspa.ro este platforma digitală a Comunității Asociațiilor de Pacienți din România, un proiect dezvoltat de Oameni și Companii din iunie 2015. Din septembrie 2017 comunitatea beneficiază de propria platformă digitală unde reunim proiectele, programele și toate inițiativele asociațiilor de pacienți. Săptămânal cele mai importante știri sunt reunite într-un newsletter transmis gratuit abonaților, la care vă puteți înscrie AICI.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici