Cea de-a 10-a ediție a Conferinței Naționale Caspa.ro se aproprie, iar pe agenda evenimentului se adaugă invitați speciali care pot aborda teme interesante pentru întreaga comunitate. Dacă încă nu ți-ai rezervat locul, e momentul să completezi formularul de participare de aici: https://www.caspa.ro/conferinta-nationala-caspa-editia-10/. Întâlnirea asociațiilor de pacienți din România are  loc în perioada 16-17 noiembrie 2023, în București la Hotel Caro.

Au răspuns invitației noastre și vor avea intervenții în cadrul conferinței consilierul prezidențial conf. dr. Diana Loreta Păun, președintele ANMDMR – Răzvan Prisada care ne va vorbi despre siguranța pacienților prin prisma siguranței medicamentelor, Florin Ciocan – președintele ANMCS, autoritatea statului care gestionează acreditarea spitalelor din România și care susține numeroase proiecte în zona dedicată siguranței pacienților, Florentina PăncescuHead of Neurology and Operations Eastern Europe în cadrul UCB sau avocatul Dan Cimpoeru care ne va prezenta detalii privind legislația care gestionează siguranța pacienților. Vom avea bucuria de a afla direct de la fondatoarea Asociației Dăruiește Aripi, Alina Pătrăhău cum au reușit dezvoltarea primului registru oncologic din țara noastră și vom discuta cu Luminița Vâlcea, director executiv COPAC despre proiectele majore pe care au reușit să le gestioneze și despre oportunitățile pe care le pot urmări și celelalte asociații de pacienți din România. De la partenerii de la Fundația Baylor – Anca Cîrjilă (navigator de pacienți) și Elena Melinte – Rizea (psiholog clinician) vom afla cum îmbunătățesc viața persoanelor cu HIV și hepatită cronică.

Ca de obicei, participarea asociațiilor de pacienți este GRATUITĂ, iar formularul de înscriere este disponibil aici: https://www.caspa.ro/asociatii-de-pacienti-participare-la-conferinta-nationala-caspa-editia-10/.

Pentru ca întâlnirea din această toamnă să fie cât mai utilă reprezentanților asociațiilor de pacienți și să aducem pe agendă invitați relevanți și teme de actualitate vă invităm să vă implicați în conturarea agendei și să ne transmiteți propunerile dumneavoastră folosind Formularul de Feedback de AICI: https://www.caspa.ro/propuneri-tematica-si-speakeri-conferinta-caspa-ro-editia-10-din-16-17-noiembrie-2023/

Conferința Comunității Asociațiilor de Pacienți Caspa.ro este una din activitățile tradiționale ale comunității Caspa.ro. Dezvoltată de Oameni și Companii din anul 2015, cu scopul de a sprijini și de a crește vizibilitatea comunității de pacienți din România, comunitatea CASPA a reușit reunirea membrilor săi în activități diverse, iar din anul 2017 beneficiază și de propria platformă digitală, www.caspa.ro.

Rămâneți conectați la activitățile comunității abonându-vă la newsletterul săptămânal aici: https://www.caspa.ro/newsletter/ sau urmărindu-ne pagina de Facebook sau Linkedin.