Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa, în parteneriat cu Asociaţia Pacienţilor cu Boli Cronice „Restart la Viaţă” invită pacienţii diagnosticaţi cu cancer şi familiile acestora să se alăture Grupului de suport psihologic organizat pentru a-i ajuta să facă faţă acestei boli şi să-şi menţină o perspectivă echilibrată, pozitivă în timpul procesului de recuperare.

Pentru că diagnosticul de cancer este una dintre cele mai dificile experienţe din viaţa unui om, cei care trec prin boală şi apropiaţii lor trebuie să ştie că nu sunt singuri şi că, pe lângă tratamentul şi terapia stabilite de medici, pot beneficia în mod gratuit de sprijinul emoţional şi practic de care au nevoie.

Participarea la acest Grup de suport psihologic, într-un spaţiu sigur şi confidenţial, poate ajuta la reducerea anxietăţii, stresului şi a sentimentului de izolare, precum şi la creşterea stimei de sine şi a resurselor personale de adaptare la o astfel de experienţă.

Organizatoarele întâlnirilor: Loredana Drăgănescu, psiholog clinician şi psiho-oncolog la Secţia Oncologie medicală a spitalului, şi Lidia Stoica, psiholog clinician şi psiho-oncolog, preşedinte al Asociaţiei Pacienţilor cu Boli Cronice „Restart la viaţă”.

Program: în două şi a patra joi din lună, între orele 14.00-16.00

Adresă: Cabinetul de Psihologie din incinta ambulatorului de la Secţia Oncologie medicală, strada Ghinzii, nr. 26, Bistriţa

Informaţii suplimentare şi înscrieri: 0756 541 308.