Sunt disponibile subvenții de călătorie pentru medicii și cercetătorii tineri (35 de ani sau mai tineri), doctoranzi, cercetători post-doctorali, asistente medicale, fizioterapeuți, profesioniști psihosociali și alți profesioniști din domeniul sănătății care doresc să participe la Congresul EAHAD 2023 care are loc la Manchester, Marea Britanie.

Granturile de călătorie sunt disponibile atât pentru participanții europeni, cât și internaționali. Acestea acoperă taxa de înregistrare și cheltuielile de călătorie și cazare pentru a participa la congres până la o sumă maximă de 1300 GBP.

Granturi mai mici, de până la 650 GBP, sunt disponibile pentru profesioniștii din domeniul sănătății aliați care doresc să participe doar la Ziua profesioniștilor din domeniul sănătății aliați de pe 7 februarie.

După doi ani de evenimente exclusiv online, cel de-al 16-lea Congres anual al Asociației Europene pentru Haemofilie și Afecțiuni Conexe, EAHAD 2023, va fi o întâlnire hibridă, care va avea loc la Manchester și online în perioada 7-10 februarie 2023.

 

Pentru detalii despre depunerea cererilor pentru subvenții accesați următorul link: https://eahad.org/travel-grants-2023/.