Category: Asociaţii de Pacienţi

„Cancerul Colorectal. Ghid de prevenţie” – lansat de Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice

Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România şi Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Carol Davila” au lansat „Cancerul Colorectal. Ghid de prevenţie”, materialul adresat pacienţilor deja diagnosticaţi şi familiilor lor, dar şi tuturor persoanelor care vor să afle mai multe despre această afecţiune.

Read More

Daniela Bololoi, Help Autism: Obiectivul comun este să ajutăm un număr cât mai mare de copii și familii

”Autismul este singura patologie care are lege distinctă. A durat 5 ani până am reușit să avem norme la această lege, iar în norme este stipulat că serviciile pentru pacienții cu TSA, sunt gratuite, doar că nu exista buget și nu existau norme de implementare” a explicat Daniela Bololoi, Președinte RO TSA și Asociația Help Autism, lungul drum care a dus în final la decontarea ședințelor de terapie pentru persoanele cu autism.  

Read More

Fier Alert!, Campanie de informare privind Carența de Fier și implicațiile acesteia

Cu ocazia Zilei Mondiale de conștientizare a Carenței de Fier, marcată în fiecare an la nivel mondial în data de 26 noiembrie, Asociaţia Persoanelor cu Boli Inflamatorii Intestinale din România (ASPIIR) continua campania de informare Fier Alert!, având ca obiectiv educarea pacienților cu BII cu privire la carența de fier și la soluțiile de tratament de care pot beneficia.

Read More

AUTISM ROMANIA lansează campania “Ore care Schimbă Vieți”

AUTISM ROMÂNIA – Asociația Părinților Copiilor Cu Autism a lansat campania de strângere de fonduri „Ore care Schimbă Vieți”, având ca scop înființarea unui centru multifuncțional de asistență și suport pentru viață independentă destinat tinerilor autiști în București.

Read More
Loading
var res = str.replace("Microsoft", "W3Schools");