Category: Asociaţii de Pacienţi

Ziua BII “Adolescenții cu BII – (in)Dispoziție de tranziție”, 15 mai ora 11.00

Asociaţia Persoanelor cu Boli Inflamatorii Intestinale din România (ASPIIR), în parteneriat cu Societatea Română de Gastroenterologie și Hepatologie (SRGH) și Clubul Român pentru Boala Crohn şi Colită Ulcerativă (RCCC) organizează evenimentul “Adolescenții cu BII – (in)Dispoziție de tranziție”. cu ocazia Zilei Mondiale de Conștientizare a Bolilor Inflamatorii Intestinale.

Read More

FABC: Nicio femeie fără ajutor în fața cancerului ovarian!

În România, 1.800 de femei sunt diagnosticate anual cu cancer ovarian și mai mult de jumătate dintre ele pierd lupta cu boala. Pe 8 mai, cu ocazia Zilei mondiale de luptă împotriva cancerului ovarian, Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer trimite un mesaj de speranță – Nicio femeie fără ajutor în fața cancerului ovarian!

Read More

Săptămâna Hemofiliei 2024: Împreună pentru comunitatea de hemofilie din România

4 acțiuni publice de educație și conștientizare cu privire la hemofilie, reunite în ”Săptămâna Hemofiliei” atrag atenția asupra acestei afecțiuni genetice grave, care afectează coagularea sângelui. Hemofilia Cros, dezbaterea ”Acces echitabil pentru toți”, webinarul ”Spune-ți povestea” și Hemofilia Bike demonstrează că, întotdeauna, comunitatea poate fi un agent puternic de transformare socială și schimbare.

Read More
Loading
var res = str.replace("Microsoft", "W3Schools");