Category: Evenimente

Daniela Bololoi, Help Autism: Obiectivul comun este să ajutăm un număr cât mai mare de copii și familii

”Autismul este singura patologie care are lege distinctă. A durat 5 ani până am reușit să avem norme la această lege, iar în norme este stipulat că serviciile pentru pacienții cu TSA, sunt gratuite, doar că nu exista buget și nu existau norme de implementare” a explicat Daniela Bololoi, Președinte RO TSA și Asociația Help Autism, lungul drum care a dus în final la decontarea ședințelor de terapie pentru persoanele cu autism.  

Read More

Webinarul Farmacia Viitorului dedicat vaccinării antigripale se apropie

Marți, 28 noiembrie 2023, de la ora 18.00 privim schimbările din procedura de vaccinarea antigripală din acest sezon din 5 perspective distincte: cea a farmaciștilor vaccinatori, ai inițiatorilor schimbărilor de legislație, medicului de familie, pacientului și cea a comunității, la webinarul Farmacia Viitorului. Înscrieri și detalii suplimentare privind invitații sunt disponibile pe pagina webinarului.

Read More

Webinar „Vaccinarea antigripală în farmacie: schimbări & provocări & avantaje”: marți, 28 noiembrie

Sezonul 2023 – 2024 a venit cu schimbări importante în procesul de administrare a vaccinului antigripal. S-au modificat procedurile de prescriere și administrare, categoriile de persoane care pot beneficia de compensare și specialiștii care se ocupa de vaccinarea propriu-zisă. Despre toate aceste schimbări, provocările dar și avantajele pe care le aduc, discutăm la Farmacia Viitorului, în webinar-ul organizat marți, 28 noiembrie 2023, începând cu ora 18.00, pe Zoom și Facebook.

Read More
Loading
var res = str.replace("Microsoft", "W3Schools");