Category: Infografic

INFOGRAFIC: Bolile cardiovasculare – simptome specifice

Conceptul de „boală cardiacă” se referă la mai multe afecțiuni cardiace, fiecare prezentând simptome diferite. Bolile cardiovasculare prezintă simptome diferite de la o persoană la alta, în funcție de tipul de boală, de severitatea acesteia și de alți factori.

Read More

INFOGRAFIC: Utilizați antibioticele în mod responsabil!

Apariția și răspândirea rezistenței la antibiotice, altfel spus a capacității bacteriilor de a rezista la acțiunea unui antibiotic, a devenit o problemă recunoscută la nivel mondial. Rezistența la antibiotice limitează drastic numărul de antibiotice disponibile pentru tratarea bolilor.

Read More

4 semne și simptome comune ale hemofiliei

Este foarte important să diagnosticăm și să tratăm tulburările de sângerare din timp, deoarece sângerarea necontrolată este un risc pentru viață, la fel ca și deteriorarea pe termen lung a mușchilor și articulațiilor.

Read More

INFOGRAFIC: Factorul X sau deficitul Stuart-Prower

Deficitul de Factor X sau Stuart-Prower este o afecţiune hemoragică congenitală cu frecvenţă redusă în populaţie. Mecanismul de transmitere a defectului genetic în sinteza FX este autozomal recesiv. Ambele sexe sunt afectate în mod egal.

Read More
Loading
var res = str.replace("Microsoft", "W3Schools");