Category: Parteneri

Fady Chreih, CEO REGINA MARIA: Adoptarea rapidă a tehnologiilor digitale ne-a adus beneficii pe care nu le-am fi prevăzut în urmă cu 3-4 ani

Pentru Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA, unul dintre liderii pieței de servicii medicale private din România, digitalizarea și adoptarea AI sunt o prioritate strategică, spune Fady Chreih, CEO REGINA MARIA, care consideră că în 2024 AI înseamnă nu numai servicii fiabile, ci și un pas uriaș către medicina viitorului.

Read More

Manhaé, expert în sănătatea și frumusețea tuturor femeilor

La împlinirea a 20 de ani de existență și confirmare din partea consumatoarelor din Franța, brandul de suplimente alimentare naturale Manhaé se lansează și în România. Gama Manhaé aparține grupului francez Havea, lider european în producția de suplimente alimentare naturale.

Read More

Prof. dr. Iulian Velea: Marea majoritate a timpului persoana cu diabet trebuie se automonitorizeze și să-și autogestioneze această deficiență

În cadrul webinarului Ora Pacientului Rodiabet organizat în 25 aprilie 2024, Prof. dr. Iulian Velea a atras atenția asupra importanței educației la persoanele cu diabet, arătând că cea mai mare parte a timpului acestea sunt nevoite să își gestioneze afecțiunea singure sau împreună cu familia. Webinatul este parte a programului de educație dedicat pacienților dezvoltat de Medtronic și Rodiabet sub tema generală ”Poți Controla Diabetul: Folosește Tehnologia”.

Read More

Ada Palea, NORD – Grupul Medical Provita: În general, multe dintre situațiile conflictuale pot fi rezolvate prin comunicare

În cadrul celui mai recent webinar, intitulat „Comunicarea eficientă și procedurizarea adecvată, măsuri complementare pentru prevenirea riscurilor de malpraxis”, Ada Palea, Director General, NORD – Grupul Medical Provita, a abordat tema evenimentului prin prisma valorilor Programului CRED în Medicină, ce constituie baza unui act medical corect și ferit de orice fel de incidente.

Read More

Alphega Farmacie: Proiectele de informare și prevenție dedicate pacienților sunt o prioritate pentru noi

”Este crucial să fim alături de pacienți pe parcursul vieții lor, să îi învățăm cum să fie la curent cu noutățile din sfera medicinei, iar instrumentul nostru cel mai bun pentru a fi alături de pacienți sunt doamnele și domnii farmaciști din comunitate”, a declarat Andra Geantă, Project Manager Alphega Farmacie, în cadrul dezbaterii profesionale Farmacia Viitorului, organizată în 18 aprilie.

Read More

Din această lună, Pharmachat și icMED oferă acces farmaciștilor la notificări despre interacțiunile medicamentoase

Pentru prima dată în România, farmaciștii au acces direct la notificări privind interacțiunile medicamentoase prin intermediul noului sistem Apollo, implementat în softul lor de gestiune icMED. Această inovație reprezintă un pas semnificativ în asigurarea siguranței pacienților și în minimizarea riscului de reacții adverse la medicamente.

Read More

Dr. Ovidiu Palea, NORD-Grupul Medical Provita: Aducem împreună două echipe de elită în chirurgia plastică și estetică medicală, cu un angajament comun

Sōma Clinic, recunoscută pentru excelența sa în chirurgia plastică și estetica medicală, își consolidează poziția în domeniu prin alăturarea NORD – Grupul Medical Provita. Această uniune marchează o etapă importantă în dezvoltarea și consolidarea serviciilor medicale estetice de înaltă calitate din România.

Read More
Loading
var res = str.replace("Microsoft", "W3Schools");