Category: Parteneri

Laboratoarele REGINA MARIA: Ce analize sunt necesare pentru monitorizarea stării de sănătate a celor mici

Copil sănătos, părinți fericiți și liniștiți! Aceasta este o axiomă care nu are nevoie de alte comentarii. Starea de bine a unui copil se vede în modul în care acesta evoluează, în tonusul și energia pe care le are. Părinții știu destul de bine să evalueze dacă totul este în regulă, în funcție de apetit, culoarea pielii, normalitatea tranzitului intestinal, absența febrei și energia copilului.

Read More

Ziua Aderenței la Tratament: 15 noiembrie 2022

Comunitatea Asociațiilor de Pacienți – Caspa.ro se reunește marți, 15 noiembrie 2022, de la ora 16.00, pentru a marca ”Ziua Aderenței la Tratament”. Va fi prima manifestare științifică dedicată acestei zile și momentul potrivit pentru a discuta despre importanța aderenței la tratament și cum poți răspunde provocărilor care îți apar în calea continuării constante a tratamentului

Read More

Studiul EMPA-KIDNEY a arătat un beneficiu semnificativ al JARDIANCE în reducerea progresiei bolii renale sau a decesului cardiovascular cu 28% vs. placebo la persoanele cu boală renală cronică

Datele din studiul clinic de fază III @Oxford_NDPH #ChronicKidneyDisease – a arătat un beneficiu semnificativ în reducerea progresiei bolii renale sau decesul de cauză cardiovasculară. Datele au fost prezentate în cadrul Congresului ASNKidney și publicate în The New England Journal of Medicine (NEJM).

Read More

Rolul testelor de laborator în monitorizarea sarcinii și diagnosticul prenatal

Vorbim despre necesitatea și rolul testelor de laborator precise, din perioada prenatală, teste care oferă informații esențiale atât despre evoluția și sănătatea fătului, cât și a mamei, cu ajutorul a doi medici: Dr. Hadi Rahimian, doctorand în științe medicale, medic primar obstetrică – ginecologie și director medical al Spitalului Băneasa și Dr. Andreea Alexandru, medic primar medicină de laborator, director medical Divizia Laboratoare Clinice REGINA MARIA.

Read More

Primul abonament medical care îți arată cât ai economisit

Pentru a încuraja românii să meargă la medic și să aibă grijă de sănătatea lor, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA lansează noua secțiune ”Abonamentele mele”, care oferă abonaților posibilitatea să vadă sumele economisite în baza abonamentului medical activ, cu detalii despre valoarea serviciilor pe care le-au consumat, precum și toate categoriile de servicii la care au acces.

Read More
Loading
var res = str.replace("Microsoft", "W3Schools");