Category: Parteneri

Pacient cu sindrom Dunbar, operat cu succes la Spitalul Regina Maria Brașov

Despre sindromul Dunbar se cunosc relativ puține lucruri, cu excepția faptului că are o incidență redusă, literatura de specialitate indicând un caz la 100.000 de persoane. Mai este cunoscut și sub numele de sindromul ligamentului arcuat median, iar manifestările și complicațiile pe care le poate produce pot fi printre cele mai severe.

Read More

Endometrioza – boala pentru care diagnosticarea corectă poate să dureze chiar si 7-12 ani

Prima lună de primăvară este cunoscută în lumea medicală că fiind luna conștientizării și informării despre endometrioză. Statisticile arată că la nivel mondial, cel puțin una din 10 femei suferă de această patologie, care are un impact negativ asupra vieții de familie, a relațiilor de cuplu și a vieții sociale. Mai mult decât atât, aproximativ 10-15% dintre femeile cu endometrioză nu sunt diagnosticate niciodată.

Read More

Compania BIOCOMP anunță lansarea francizei „Be Safe”

Compania BIOCOMP este liderul mondial în furnizarea de sisteme și soluții eficiente, care pune la dispoziție conceptul de „Biosecuritate Ecologică Integrată cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C” (B.E.I.), dezvoltat după 32 ani de expertiză și experiență. Prin preluarea francizei BIOCOMP „BE SAFE” se oferă posibilitatea altor companii de a dezvolta afaceri pe baza sistemului B.E.I.

Read More

Ecografie tiroidiană și tehnici inovative de biopsie tiroidiană, utilizate în premieră în România, în Policlinica REGINA MARIA Floreasca

Nodulii tiroidieni sunt des întâlniți în rândul populației. Diferite studii raportează că între 20% și 70% din populație au nodulii tiroidieni. Un nodul poate fi secretant de hormoni (acest tip de noduli se numesc noduli toxici și sunt foarte rar întâlniți), însă majoritatea nodulilor nu influențează producția de hormoni.

Read More

Academia Europeană pentru Asistenți Medicali lansează, în premieră în România, o serie de cursuri de perfecționare dedicate profesioniştilor din domeniu

Academia Europeană pentru Asistenți Medicali lansează o serie de cursuri de perfecționare pentru asistenţi medicali cu experienţă sau în formare, studenţi la medicină sau tineri rezidenţi, susţinând astfel alinierea sistemului de îngrijiri medicale din România la nevoile și așteptările pacienților de astăzi.

Read More
Loading
var res = str.replace("Microsoft", "W3Schools");