Category: Parteneri

Sistem automatizat de eliminare a excesului de O2 din saloanele ATI, implementat de compania LIAMED

Numărul de cazuri cu tulpina Omicron ar putea ajunge, în scurt timp, la 800.000 de infectări pe lună, după cum apreciază specialiștii din Ministerul Sănătății. Se va ajunge din nou la supraaglomerarea secțiilor ATI din țară, ale căror probleme au rămas aceleași: instalații învechite și suprasolicitate, echipamente și paturi insuficiente, personal prea puțin și deja surmenat după valurile anterioare ale pandeminei de COVID-19.

Read More

Antibiotice, o poveste românească de succes: 11 decembrie 1955 – 11 decembrie 2021

Compania Antibiotice sărbătorește 66 de ani de existență și nașterea tradiției fabricației de medicamente antiinfecțioase, în România. Cu fiecare nou produs, cu fiecare moleculă, a crescut și a scris istoria unei povești de succes despre sănătate și devotament, care a însoțit românii, de la primii pași în viață, până la vârsta senioratului.

Read More

Abordarea Nutrițională în infecția Sars-Cov 2

În decursul ultimului an, s-au identificat mai mulți factori de risc în cazurile critice de Covid-19: vârsta peste 65 ani, boli asociate (diabet zaharat, boli pulmonare, cancer, boli cardiovasculare; fumatul) și nu în ultimul rand malnutriția.

Read More

Recuperarea post Covid19 este esențială

Lupta cu pandemia de COVID-19 nu se oprește după ce pacienții scapă de infecție. În cele mai multe cazuri, efectele bolii se resimt și la câteva luni după vindecare, iar recuperarea post-covid este esențială.

Read More
Loading
var res = str.replace("Microsoft", "W3Schools");