Category: Parteneri

După două decenii la conducerea celui mai vechi spital ginecologic din România, Prof. Univ. Dr. Gheorghe Peltecu își mută activitatea în Ponderas Academic Hospital, unde va dezvolta specialitatea de chirurgie ginecologică oncologică

Începând de pe 23 noiembrie, pacientele care se confruntă cu afecțiuni ginecologice oncologice au acces, în Ponderas Academic Hospital, la unul dintre cei mai experimentați chirurgi din domeniu: Prof. Univ. Dr. Gheorghe Peltecu. Acesta va pune în serviciul pacientelor cele 3 decenii de experiență în îngrijirea femeilor și expertiza acumulată în mii de operații reușite de tratare a cancerelor ginecologice.

Read More

Despre decontarea ședințelor de terapie în autism la dezbaterea Caspa.ro de astăzi

Luni, 13 noiembrie 2023, începând cu ora 14.00, aflăm cum să ne descurcăm mai ușor și mai bine pe sinuosul drum al decontării ședințelor de terapie, prin Subprogramul național de servicii conexe acordate persoanelor diagnosticate cu tulburări din spectrul autist. Invitata specială a dezbaterii Caspa.ro de astăzi este Daniela Bololoi, Președinte al Rețelei RO TSA, care întrunește un număr de peste 86 ONG-uri, care oferă servicii de recuperare pentru pacienții cu TSA la nivel național.

Read More

Sesiuni speciale deosebite în programul Conferinței naționale Caspa.ro

Conferința națională a comunității asociațiilor de pacienți Caspa.ro se apropie iar programul din acest an include sesiuni speciale precum: Registrele de pacienți: instrumente pentru siguranța pacientului, Siguranța Pacienților prin Siguranța Medicamentelor, Siguranța pacientului psihiatric în sistemul de sănătate din România sau Standarde naționale și internaționale pentru siguranța pacienților.

Read More
Loading
var res = str.replace("Microsoft", "W3Schools");