Category: Preventie

SECŢIUNE SUSŢINUTĂ DE


 

Exista un tratament care să vindece 100% cancerul de prostată

Conf. Dr. Bogdan Petruț, medic primar urolog la Institutul Oncologic Cluj-Napoca și la Spitalul Pelican Oradea, afirmă că toate cancerele în faza inițială sunt vindecabile 100%. Sarcina cea mai importantă revine medicilor, care ne spun cum trebuie tratate aceste cancere și care trebuie supravegheate.

Read More

VIDEO: Ce reprezintă free PSA-ul?

Dr. Gheorghe Niță, medic primar urolog la Spitalul Oncologic Monza, explică în detaliu care este importanța free PSA-ului și când trebuie luat în considerare pentru a putea pune un diagnostic corect.

Read More

Peste 60.000 de români au trecut prin screening pentru bolile cardiovasculare

Peste 60.000 de români cu vârste peste 40 de ani, care nu au avut anterior probleme cardiovasculare, au fost consultați de medicul de familie, iar pentru 49.000 s-au realizat și analize de laborator, în cadrul proiectului ”Totul pentru inima ta! – Program de screening pentru identificarea pacienților cu factori de risc cardiovascular”.

Read More

Ziua Aderenței la Tratament: 15 noiembrie 2022

Comunitatea Asociațiilor de Pacienți – Caspa.ro se reunește marți, 15 noiembrie 2022, de la ora 16.00, pentru a marca ”Ziua Aderenței la Tratament”. Va fi prima manifestare științifică dedicată acestei zile și momentul potrivit pentru a discuta despre importanța aderenței la tratament și cum poți răspunde provocărilor care îți apar în calea continuării constante a tratamentului

Read More
Loading
var res = str.replace("Microsoft", "W3Schools");