Category: Prezentare Asociatii

ASOCIAȚIA DMD CARE

DMD CARE este o asociație non-profit al cărui scop principal este de a acțina ca organizație cu specific social ce urmărește să creeze un cadru prin care să îmbunătățească calitatea vietii copiilor ce suferă de Distrofie Musculară Duchenne dar și de alte afecțiuni neuromusculare.

Read More

ASOCIAȚIA CÂȘTIGĂ-VIAȚĂ

N Înființare 2014  Membri  Patologie Afecțiuni oncologice  Acoperire Națională  Contact Telefon: +40 (726) 135 171 Email: info@castiga-viata.ro Webpage: castiga-viata.ro Facebook:...

Read More

ASOCIAȚIA GAUCHER ROMÂNIA

Asociatia Gaucher România reprezintă nevoile pacienților cu boala Gaucher, la nivel național și internațional, și împărtășește experiența cu alți pacienți pentru a găsi împreună soluții.

Read More

Asociația Pacienților cu Boala Fabry din România (APBFR)

Asociația Pacienților cu Boala Fabry din România (APBFR) a fost înfiițată cu scopul de a oferi acces pacienților, familiilor și clinicienilor la informații generale despre boala Fabry și de a promova conștientizarea și recunoașterea acestei boli rare în România.

Read More

ASOCIATIA NEURO MOVE CMT

Asociația Neuro Move CMT are ca scop informarea, sprijinirea și creșterea calității vieții persoanelor afectate de neuropatia Charcot Marie Tooth (CMT), alte afecțiuni neuro-locomotorii și alte tipuri de dizabilități, care îngreunează mobilitatea și funcționarea psiho-socială optimă a acestor persoane.

Read More

CARUSEL

Carusel isi propune imbunatatirea calitatii vietii persoanelor consumatoare de droguri si alcool, celor care practica sexul comercial sau care au parteneri sexuali multipli, persoanelor care traiesc pe strada sau care provin din medii dezavantajate socio-economic, si a tuturor celor care sunt la risc de imbolnavire, marginalizare si excluziune sociala.

Read More

ASOCIAȚIA “COPIII DE CRISTAL”

Obiectivul asociatiei este crearea și dezvoltarea serviciilor de asistență pentru familiile beneficiarilor cu tulburări din spectrul autismului sau alte afecțiuni neuropsihice.

Read More

ASOCIAȚIA AMURADIA

Misiunea Asociaţiei AMURADIA este de a ajuta bolnavii de cancer, copii, tineri şi adulţi, precum şi familiile acestora, prin oferirea de servicii de consiliere şi informare.

Read More

ASOCIAȚIA TEREZA

Asociația oferă servicii de informare medicală; consiliere psihosocială şi de suport, orientare socio-profesionala, consiliere, informare şi îndrumare cu privire la drepturile şi obligaţiile legale; asistență în relația cu autoritățile

Read More
Loading
var res = str.replace("Microsoft", "W3Schools");